Friss! Megszólalt a Miskolcon talált kisfiú anyja

Forrás: Origo -
édesanya kisfiú elveszett Miskolc megszólalás gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A jelenleg is kórházban lévő két és fél éves kisfiú édesanyja azt mondta a rendőröknek, hogy nem hagyta el a gyereket.

Ahogy a Life.hu is megírta, a 2 és fél éves kisfiú egy pad mellett ült Miskolcon egy vékony cipőben és nyári kabátban, amikor egy járókelő rátalált.

Forrás: Origo

Mára előkerült az édesanyja, aki állítja, összeveszett az élettársával, és elment hazulról, de a fiút a férfira bízta. A rendőrség kihallgatta a nő élettársát is, aki viszont azt állította, hogy a nő a gyerekkel együtt napokkal ezelőtt elment tőle, és semmit sem tudott róluk – írja az Origo.hu.

Megvertek egy idős férfit a 3-as metrónhttp://www.life.hu/news/20151021-megvertek-egy-idos-ferfit-a-3-as-metron-a-klinikak-allomasnal.htmlA Deák téren szállították le azt a férfit, akit egy másik utas támadott meg. A hírek szerint a BKK munkatársa hiába kért segítséget, a biztonságiak nem jöttek azonnal. News--A menekülteket rugdosó László Petra beperelné a Facebookothttp://www.life.hu/news/20151021-laszlo-petra-a-facebookot-akarja-perelni.htmlTörölték az őt támogató Facebook-csoportokat, miközben a fenyegető oldalak működését engedélyezték - ezért beperelné Mark Zuckerberg cégét László Petra, a menekültek rugdosásával világhírűvé vált operatőr – írja az Origo. News--Tegnap volt a hónap legnedvesebb napja - Esőelőrejelzés októberre!http://www.life.hu/news/20151020-haromszor-annyi-csapadekot-hozott-eddig-az-oktober-mint-a-sokeves-atlag.htmlKözel háromszor annyi csapadékot hozott eddig az október, mint a sokéves átlag, és még közel sincs itt a hónap vége. Mindazonáltal eddig súlyos károkról nem jött híradás. NewsThinkstockHolttestre bukkantak a Vámház körútonhttp://www.life.hu/news/20151020-holttestre-bukkantak-a-vamhaz-koruton.htmlHolttestet találtak kedden délben Budapesten a Kálvin térnél, a Vámház körúton. NewsA prostituáltjai lefotózták az eszméletlenül fekvő Lamar Odomot – Exkluzív felvételek!http://www.life.hu/news/20151020-lamar-odom-kosarlabdazot-lefotoztak-a-prostitualtak.htmlLefényképezték a kosárlabdázót, mielőtt eszméletlenül találtak volna rá, de a fotókon sincs már túl jó bőrben a 4 napig dorbézoló sztár. News--272 embert fertőzött meg HIV-vírussal az orvoshttp://www.life.hu/news/20151021-yem-chrin-engedely-nelkul-uzemelo-orvos-hiv-virussal-fertozott-meg-272-embert.htmlEngedélye sem volt annak az orvosként dolgozó férfinak, aki praxisában 272 embert fertőzött meg HIV-vírussal egy eldugott kambodzsai faluban. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.