Elhunyt Bodnár Attila fia, az X-Faktor felfedezettje - 39 éves volt

Forrás: bodnarattila.hu -
X-Faktor Bodnár Attila Ifj Bodnár Attila
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Meghalt ifjabb Bodnár Attila. Az énekest a magyar közönség az X-Faktorból ismerhette - tudatta a Fókusz. 

Hogy mi okozta a férfi halálát, egyelőre nem tudni.

Az egykori Modern Hungária zenésze és utcazenész fia sokáig nem látták egymást, a 2010-es tehetségkutató kapcsán találtak újra egymásra. Az idősebb - Ausztriában élő - Bodnár akkor felkarolta a fiát, és segített neki egy jó nézettségű videoklipet létrehozni, ám a fiú nem robbant be a köztudatba.

Forrás: bodnarattila.hu

A két Bodnár útjai azonban gyorsan szétváltak, és nem tartották a kapcsolatot sem. "Tényleg sokat segített apu. Szép volt, jó volt, de úgy éreztem, sem zeneileg, sem emberileg nem illünk egymáshoz, ezért megmondtam neki, hogy nem akarok tovább vele dolgozni. Ő tudomásul vette ezt" - mesélte akkoriban a fiú. "A fiam más utat akart járni, és ezzel nem tudok mit tenni. Már kezdtük volna forgatni a következő klipjét, amikor bejelentette a szándékait. Ez fájt nekem. Elláttam tanácsokkal, de neki más elképzelései voltak. Megy fejjel a falnak, és sajnos látom a vesztét" - mondta az édesapa.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.