Újabb fordulat az ügyben! Öngyilkos akart lenni Lamar Odom

Forrás: E! Online -
búcsúlevél Lamar Odom házasság agykárosodás Khloe Kardashian öngyilkosság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A kosárlabdázó, akit egy bordélyban találtak meg eszméletlenül, a legújabb fejlemények szerint valójában öngyilkos akart lenni.

A férfi továbbra is gépeken van a kórházban, habár szeretteivel már néhány szóban kommunikált. A sportoló, aki 21 milliót költött csajokra és mindenféle szerre három nap alatt, 12 agyi infaktust kapott az eset után, így nem biztos, hogy valaha is teljes ember lehet még belőle.

Forrás: E! Online

A legújabb fejlemények most azt is feltárták, hogy nem volt véletlen az egész, Lamar Odom, Khloe Kardashian válófélben lévő férje tulajdonképpen öngyilkos akart lenni. Állítólag egy búcsúlevelet is írt, amelyben a Kardashian-családot hibáztatja, amiért tönkrement a házasságuk.

A Los Angeles Lakers egykori kosárlabdázójánál az agykárosodás mértékét még vizsgálják. Nagy valószínűséggel veseátültetésre is szüksége lesz, de a szíve sem működik rendesen.

Bodnár Attila nem fogyasztott drogot halála előtthttp://www.life.hu/news/20151030-bodnar-attila-az-x-faktor-felfedezettje-nem-fogyasztott-drogot-halala-elott.htmlAhogy a Life.hu is megírta, 39 éves korában elhunyt az X-Faktor 2010-es szériájában felfedezett ifjabb Bodnár Attila. News--Holtan találták a négyéves Mohamed-et, aki október 1-jén tűnt elhttp://www.life.hu/news/20151029-holtan-talaltak-a-negyeves-mohamed-et-aki-oktober-1-jen-tunt-el-berlinben.htmlA négyéves Mohamedet október 1-jén rabolta el egy férfi Berlinben. Csütörtökön egy autóban találták meg a holttestét. News--Női börtönbe helyezhetik át a transznemű Tara Hudsonthttp://www.life.hu/news/20151029-tara-hudson-transznemu-not-ferfi-bortonbol-noi-bortonbe-helyezhetik-at.html55 ezren írták alá azt a petíciót, amelyben arra kérték a bíróságot, helyezzék át a transznemű Tara Hudsont egy női börtönbe - annak ellenére, hogy igazolványaiban továbbra is férfiként szerepel. NewsOrigoEgy utas felvette, ahogy villám csap a repülőbe: Elképesztő videó!http://www.life.hu/news/20151029-felvette-egy-utas-ahogy-villam-csak-a-gepukbe-mindenki-halalra-remult-video.htmlA Saudia légitársaság gépe éppen Tabúkba tartott, amikor megtörtént az eset. A felvételen jól hallható, ahogy többen sikoltozni kezdenek, és tárgyak repkednek a levegőben. NewsOrigoRejtély, hogy gyilkosság vagy fertőzés végzett-e a 23 éves turistávalhttp://www.life.hu/news/20151029-christina-annesley-egyetemista-lany-titokzatos-korulmenyek-kozott-halt-meg-thaifoldon.htmlSzülei nyomoznak a titokzatos körülmények között elhunyt Christina Annesley után. NewsOrigoMegverték a szekszárdi kórház portásáthttp://www.life.hu/news/20151029-megvertek-a-szekszardi-korhaz-portasat-1.htmlMegverte a szekszárdi kórház portását egy 34 éves tolnai férfi szerdán este – közölte a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság. NewsThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.