„Nem jöttünk össze újra" – Először beszélt Lamar Odomról Khloe Kardashian

Forrás: AFP/Frederic J. Brown -
újrakezdés Lamar Odom házasság párkapcsolat válás Khloe Kardashian orvos eszméletlen állapot kórház döntés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hosszú idő után végre megtörte a csendet a magát eszméletlen állapotba dorbézoló kosárlabdasztár válófélben lévő felesége, Khloe Kardashian: tagadja, hogy újrakezdték volna kapcsolatukat Lamar Odommal.

Végre tiszta vizet öntött a pohárba Khloe Kardashian. A valóságshow-sztár prostikkal dorbézoló exférje, Lamar Odom nemrég eszméletlenül került kórházba több napon át tartó mulatozása után.

Forrás: AFP/Frederic J. Brown

A hírek szerint a Odom válságos egészségi állapota miatt lépett vissza a válástól Khloe Kardashian, aki 2013 végén nyújtotta be a keresetet.

Egy bordélyházban találtak rá Lamar Odomra

Odomra, a Los Angeles Lakers játékosára nemrég eszméletlenül találtak rá egy átdorbézolt szex- és drogparti után egy bordélyházban. Napokig csak gépek tartották életben, a fejtegetések szerint exfelesége, Khloe Kardashian szerető szavaira tért magához. A hírek szerint a sportoló 21 millió forintnak megfelelő összeget költött el piára, növényi viagrára és prostituáltakra a 4 nap alatt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.