A párizsi merényletek áldozataiért imádkoznak a világsztárok

Kim Kardashian David Beckham Kate Hudson Khloe Kardashian Justin Bieber Caitlyn Jenner Bella Hadid
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az egész világot megrázta a Párizsban történt tragédia, amelynek során eddig több mint 120 ember veszítette életét. Több híresség a közösségi média erejét felhasználva fejezte ki együttérzését az áldozatok családjának és a franciáknak.

David Beckham Instagram oldalán fejezte ki részvétét egy gyönyörű párizsi fotóval:

Forrás: Instagram/David Beckham

Kim Kardashian és testvére, Khloe Kardashian is támogatásukat fejezték ki közösségi oldalaikon.

Forrás: Instagram/Khloe Kardashian

Kate Hudson egy Gandhi-idézettel emlékezett meg a történtekről.

Forrás: Instagram/kate Hudson

A modellvilág legújabb üdvöskéje, Bella Hadid szintén képmegosztó oldalán mondta el, hogy imádkozik a legkedvesebb városáért.

Forrás: Instagram/Bella Hadid

Legalább 120 halálos áldozata van a francia merényleteknek

Párizs belvárosában összesen hat helyszínen követett el tegnap géppisztolyos, robbantásos támadásokat terroristák csoportja. Eddig legalább 120 halálos áldozatról tudnak, de elképzelhető, hogy ez a szám még nőni fog, mert a mintegy 200 sebesült közül nyolcvannak súlyos az állapota. A részletekről bővebben ide kattintva olvashatsz.

Veszélyben a királyi család! Újabb merényletet terveztek a terroristákhttp://www.life.hu/news/20150910-a-terroristak-merenyletet-terveztek-a-brit-kiralyi-csalad-ellen.htmlA brit miniszterelnök, David Cameron a napokban jelentette be, hogy sikerült elkapniuk azt a három terroristát, akik az Iszlám Állam nevében készültek robbantani a Victory over Japan ünnepségen.News--Tragédia! Összeveszett testvérével, majd felakasztotta magát egy 8 éves kisfiúhttp://www.life.hu/csalad/20151109-egy-8-eves-kisfiu-osszeveszett-hugaval-majd-felakasztotta-magat.htmlChristopher édesapja ágyba küldte 8 éves fiát, miután a gyerek összeszólalkozott húgával. Nem sokkal később holtan talált rá a szobájában. CsaládThinkstockTom Hanks ellátogatott a Terror házába - Meghatották a látottak!http://www.life.hu/news/20150717-tom-hanks-a-terror-haza-vendege-volt-ahol-ledobbent-a-latottakon.htmlMagyarországi tartózkodása alatt a világhírű színész ellátogatott a Terror háza múzeumba is, ahol szinte ledöbbent a látottakon.News--Veszélyben a királyi család! Újabb merényletet terveztek a terroristákhttp://www.life.hu/news/20150910-a-terroristak-merenyletet-terveztek-a-brit-kiralyi-csalad-ellen.htmlA brit miniszterelnök, David Cameron a napokban jelentette be, hogy sikerült elkapniuk azt a három terroristát, akik az Iszlám Állam nevében készültek robbantani a Victory over Japan ünnepségen.News--Tálcán kínálják Vilmost a terroristáknak: Veszélyben a herceg életehttp://www.life.hu/news/20150727-vilmos-herceg-elete-veszelyben-lehet.htmlVilmos herceg egy ideje újra mentőhelikopter-pilótaként dolgozik, de most nem áll a katonaság védelme alatt, így terrorista veszélynek van kitéve.News--Merényletet tervezett egy férfi - Elfogták a 9/11-es megemlékezés előtthttp://www.life.hu/news/20150911-merenyletet-tervezett-egy-ferfi-9-11re.htmlAz FBI letartóztatott és őrizetbe vett egy 20 éves férfit, aki robbantásos merényletet tervezett a szeptember 11-i terrortámadás megemlékező ünnepségén, Kansas Cityben.NewsThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.