Sokkoló! Magyarországon át érkezhetett az egyik párizsi merénylő

Forrás: MTI/AP/Thibault Camus -
terrorista halál Párizs Franciaország merénylet Magyarország biztonság áldozat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Magyarországon keresztül érkezett Franciaországba annak a szír útlevélnek a tulajdonosa, amelyet a párizsi merényletek egyik helyszínén találtak - értesült a vijesti.hr.

Horvát lapértesülések szerint az útlevél tulajdonosa Görögországon, Macedónián, Szerbián és Horvátországon keresztül jutott Magyarországra, ahonnan Ausztria felé távozott. A férfit a horvátországi opatovaci sátortáborban regisztrálták.

Forrás: MTI/AP/Thibault Camus

A párizsi merényletnek rengeteg külföldi áldozata van: a The Guardian szerint 15 nemzet érintett a mészárlásban. A legtöbb halott francia, de az adatok szerint a 129 áldozat között van két algériai, három belga, egy brit, két chilei, két mexikói, egy marokkói, két portugál, két román, egy spanyol, egy svéd, két tunéziai és egy amerikai állampolgár. A sebesültek között svájciak és brazilok is vannak - írja az Origo, ahol percről percre tudósítanak az eseményekről.

/1511/Feket2015111413484

Szeles, változékony idő lesz mahttp://www.life.hu/news/20151115-idojaras-elorejelzes-szeles-valtozekony-ido-lesz-ma.htmlA tegnapi hidegfront után vasárnap már melegfront alakítja időjárásunkat; szeles, változékony idő várható. Erősen felhős vagy borult lesz az ég, de az ország délnyugati harmadán átmenetileg szakadozottabbá válhat a felhőzet. News--Újabb szerencsétlenség! Kisiklott egy francia szuperexpresszhttp://www.life.hu/news/20151114-kisiklott-egy-francia-szuperexpressz-strasbourg-kozeleben.htmlNem elég, hogy egész Franciaország dermedt sokkban van a tegnap esti merényletek miatt, ma újabb tragédia érte a franciákat: kisiklott egy szuperexpressz Strasbourg közelében, a balesetnek eddig öt halottja van. News--Fenyegetés miatt átkutattak egy Franciaországba tartó repülőgépet Hollandiábanhttp://www.life.hu/news/20151114-fenyegetes-miatt-atkutattak-egy-franciaorszagba-tarto-repulogepet-hollandiaban.htmlFenyegetés miatt még indulás előtt kiürítettek és átkutattak egy Franciaországba tartó repülőgépet az amszterdami Schiphol repülőtéren - jelentette holland hatósági forrásokra hivatkozva a belga sajtó. News--A háborúban hagyták végtagjaikat, most meztelenül mutatták meg testüket a veteránokhttp://www.life.hu/news/20151113-michael-stokes-fotos-amputalt-es-meztelen-veteranokrol-keszitett-fotosorozatot.htmlA fotós Michael Stokes férfi és női veteránokat fotózott, akiknek egy közös jellemzőjük van: valamelyik végtagjukat otthagyták a háborúban. News--3 lányt kényszerítettek prostitúcióra Gyöngyösönhttp://www.life.hu/news/20151113-3-lanyt-kenyszeritettek-prostituciora-gyongyoson.htmlA gyöngyösi család éveken át verte és prostitúcióra kényszerítette áldozatait. Az ügyészség indítványa alapján az elkövetőkre fegyházbüntetés vár. NewsThinkstockHátborzongató természeti jelenség: így lélegzik a Föld – Videóhttp://www.life.hu/news/20151113-mozgott-a-talaj-egy-kanadai-erdoben-hatborzongato-video.htmlNem mindennapi látványt rögzített egy turista, aki Kanada egyik erdejében járva lett figyelmes a jelenségre. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.