34 évesen meghalt a Downton Abbey sztárjának, Michelle Dockery-nek a vőlegénye

Forrás: AFP/2013 Getty Images/Matthew Stockman -
halál Michelle Dockery Downton Abbey
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Betegsége következményeként vasárnap egy kórházban hunyt el Michelle Dockery (Lady Mary Crawley) vőlegénye, John Dineen.

A 34 éves pénzügyi szakember haláláról egyelőre nem osztott meg több információt a család. A pár kapcsolatáról is csak annyit tudni, hogy 2013 óta voltak együtt és nagyon bensőséges volt a viszonyuk. Nem régen eljegyezték egymást és az esküvőt tervezgették. A színésznő hivatalos közelményt még nem adott ki.

Forrás: AFP/2013 Getty Images/Matthew Stockman
Megszoptatta pácienseit az őrült pszichoterapeutahttp://www.life.hu/news/20151215-vanessa-clark-orult-pszichoterapeuta-megszoptatta-pacienseit.htmlVanessa Clark pszichoterapeuta 4 év börtönt kapott, amiért ráerőszakolta mellbimbóját néhány páciensére. News--Kigyulladt egy lakás a Váci útonhttp://www.life.hu/news/20151214-kigyulladt-egy-lakas-a-vaczi-uton-a-tuzoltok-mar-a-helyszinen-vannak.htmlKigyulladt egy harmadik emeleti lakás hétfő délután Budapest XIII. kerületében, a Váci úton, az Árpád hídi felüljáró mellett. A tűzoltók már a helyszínen vannak. NewsOrigoTovábbra is zaklatja Katalint a francia gyerekrablóhttp://www.life.hu/news/20151215-patrick-royer-francia-gyerekrablo-ellen-europai-elfogatoparancsot-adtak-ki-tovabbra-is-zaklatja.htmlEurópai elfogatóparancsot adtak ki Patrick Royer francia állampolgár ellen, aki bántalmazta magyar élettársát, Katalint, közös gyermeküket pedig elrabolta. A férfi azóta üzenetekben zaklatja egykori párját. NewsOrigoVáltoztasd meg pár perc alatt a nézőpontot - Lenyűgöző videó!http://www.life.hu/news/20151214-mi-az-elet-ertelme-most-megtudhatod-motivacios-video-terjed-az-interneten.htmlVajon mi az élet célja? Miért élünk a Földön? Erre keresi a választ egy angol filozófus, Alan Watts. A videó szerint megtalálta a választ. NewsThinkstockTragédia! Ketten meghaltak egy valóságshow forgatáson http://www.life.hu/news/20151214-ket-ember-meghalt-argentinaban-egy-valosagshow-forgatasa-kozben-nyomozas-indult.htmlAz MTV helikoptere lezuhant Argentínában, a pilóta és a fedélzeten tartózkodó technikus életét vesztette. News--Megtámadták a Facebook németországi központjáthttp://www.life.hu/news/20151214-maszkot-viselo-emberek-megtamadtak-a-facebook-kozpontot-hamburgban-a-rendorseg-nyomoz.htmlIsmeretlenek megtámadták Hamburgban a Facebook közösségi portált üzemeltető társaság németországi székházát - közölte vasárnap a helyi rendőrség. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.