Elhunyt Natalie Cole, Grammy-díjas énekesnő

Forrás: MTI -
Natalie Cole
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A világsztár énekesnő 65 éves volt. 

A Grammy-díjas énekesnő egy los angeles-i kórházban hunyt el január elsején - írja a TMZ. Halála körülményeiről egyelőre nem sokat tudni: a R&B-énekesnő kábítószerezett és májgyulladással küszködött. 2009-ben veseátültetésre szorult.

Forrás: MTI

Egymillió dolláros pornófelkérést kapott Ariadna Gutierrez Miss Kolumbia, a megalázott majdnem Miss Universehttp://www.life.hu/news/20160101-egymillio-dollaros-pornofelkerest-kapott-ariadna-gutierrez-miss-kolumbia-a-megalazott-majdnem-miss.htmlEgymillió dolláros pornószerződéssel keresték meg Miss Kolumbiát, aki a Miss Universe-en pár másodpercig érezhette magát a világ legszebb lányának. Ugyanis rosszul olvasta fel a győztes nevét a műsor házigazdája, Steve Harvey. A tömeg már éppen ünnepelni kezdte a legszebbnek választott Miss Kolumbiát, amikor a műsorvezető sűrű bocsánatkérések közepette kijavította magát. "Elnézést, emberek, ez az én hibám, teljes felelősséget vállalok, de a győztes nem Miss Kolumbia, hanem Miss Fülöp-szigetek". News--Elhunyt Wayne Rogers színészhttp://www.life.hu/news/20160101-elhunyt-wayne-rogers-szinesz-a-vilagszerte-ismert-mash-sorozatban-jatszott.htmlA világszerte ismert MASH sorozatban játszott, 82 éves volt.NewsOrigoRobert Redford halálhírét keltettékhttp://www.life.hu/news/20160101-robert-redford-halalhiret-keltettek.htmlHa igaz a mondás, amely szerint akinek halálhírét keltik, az sokáig fog élni, akkor Robert Redford jónéhány évre számíthat még. Szilveszter este a Twitter közösségi oldalon megjelent, hogy elhunyt Robert Redford, a sajtósa azonban rögvest cáfolta a hírt. News--Brrr! Újévi Csobbanás a Balatonbanhttp://www.life.hu/news/20160101-ujevi-csobbanas-a-balatonban.html2016. január 1-jén negyedszerre rendezték meg az Újévi Csobbanás a Balatonbant. Mi a látványtól is fázunk, de azért mutatunk nektek is néhány képet róla. NewsOrigoAnyaszült meztelenre vetkőzött az állatok miatt Zahia Deharhttp://www.life.hu/news/20151231-zahia-dehar-divattervezo-anyaszult-meztelenre-vetkozott-az-allatokert.htmlA cél szentesíti az eszközt: a szexbotrányairól elhíresült divattervező meztelenül állt ki az állatokért és a vegetáriánus életmódért. News--Mínusz 15 fok is lehet - Havazás várhatóhttp://www.life.hu/news/20151231-idojaras-2016-elso-napjaira-nagyon-hideg-lesz.htmlAz új év első napjaiban éjszakánként néhol akár mínusz 15 Celsius-fokig is lehűlhet a levegő, de még nappal is fagypont körül alakul a hőmérséklet, emellett havazásra is számítani kell a hétvégén – derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos, középtávú előrejelzéséből.NewsThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.