Sean Penn buktatta le a szökésben lévő drogbárót

Forrás: AFP/2016 Getty Images/Matt Winkelmeyer -
találkozó Sean Penn interjú rendőrség Joaquím Guzmán börtön drogbáró Szökés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sean Penn Oscar-díjas színész titokban készítette azt az interjút a rettegett drobbáróval, Joaquím Guzmánnal, amely által a hatóságok megtalálták, és elfogták a tavaly megszökött bűnözőt.

Sean Penn buktatta le a világ legkeresettebb drogbáróját, Joaquím Guzmánt - közölte a mexikói bűnüldöző szervek egyik névtelenül nyilatkozó illetékese. A kétszeres Oscar-díjas színész tavaly októberben kért egy titkos találkozót "a köpcös" néven emlegetett Guzmánnal a rejtekhelyén, a Durango mexikói szövetségi állam dzsungeljének mélyén.

Forrás: AFP/2016 Getty Images/Matt Winkelmeyer

A közel 7 órás interjút és a találkozást bizonyító fotót a The Rolling Stones magazin közölte. A hatóságok szerint az elfogásban nagy szerepet játszott Guzmán hiúsága, hogy megpróbált filmet készíttetni az életéről, amelyet Kate de Castillo mexikói színésznőre bízta.

Guzmánt, aki tavaly júliusban megszökött az ország egyik legszigorúbban őrzött börtönéből, most kiadják az Egyesült Államoknak, ahol előre láthatólag több száz éves börtönbüntetés vár rá. Az amerikaiak most Sean Pennt is vizsgálják.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.