Kiszivárgott David Bowie végrendelete - Sokakat megdöbbentett az örökösök névsora

örökség halál Iman David Bowie dadus végrendelet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nyilvánosságra került a legendás énekes, a rákban elhunyt David Bowie végakarata. 

A január 18-án elhunyt énekes utolsó kívánsága az volt, hogy hamvait Balin, egy buddhista szertartás keretein belül szórják szét, de tetemes vagyonáról is rendelkezett. Az ABCNews információi szerint David Bowie 28,7 milliárd forintnyi vagyont hagyott szeretteire: felesége, Iman örökölte vagyona felét és SoHo-beli házát.

Forrás: AFP/Martin Bureau

Két gyermeke között a vagyon 25-25 százalékát osztotta szét, lánya Alexandria pedig egy ingatlant is örökölt. Bowie nagyvonalúságát jelzi, hogy az őt régóta szolgáló személyi asszisztensére kétmillió dollárt hagyott, lánya dadusára pedig egymilliót adományozott.

Camilla hercegné sírva fakadt egy hivatalos látogatásonhttp://www.life.hu/news/20160128-camilla-hercegne-sirva-fakadt-a-csaladon-beluli-eroszakot-elszenvedett-nok-lattan.htmlKároly herceg felesége egy olyan szervezetet látogatott meg a minap, mely a családon belüli erőszak ellen harcol, és azokat a nőket karolja fel, akik áldozatául estek párjuk agresszivitásának. Camilla hercegné nagyon megrendült és könnyekig hatódott a tragikus történetek hallatán. News--Folytatódik a cudar idő: ónos eső és havazás miatt adtak ki figyelmeztetésthttp://www.life.hu/news/20160106-figyelmeztetest-adtak-ki-az-onos-eso-miatt-tobb-deli-megyeben-is.htmlTöbb déli megyében továbbra is másodfokú a riasztás az ónos eső veszélye miatt. Az érintett területeken a következő órákban is tartós ónos esőre kell készülni, több milliméteres jégréteg is kialakulhat. NewsKutyák támadtak meg egy férfit Debrecenbenhttp://www.life.hu/news/20160125-kutyak-tamadtak-meg-egy-ferfit-debrecenben.htmlHárom kutya támadott meg egy sétáló férfit Debrecenben, a Hosszúpályi úton, a 39 éves férfi nyolc napon túl gyógyuló sérüléseket szenvedett - adott hírt a szombaton történt támadásról hétfőn a hajdú-bihari rendőr-főkapitányság sajtóreferense. NewsThinkstockElhunyt Ellsworth Kelly, világhírű absztrakt festő és szobrászhttp://www.life.hu/news/20151228-elhunyt-ellsworth-kelly-vilaghiru-absztrakt-festo-es-szobrasz.htmlAz amerikai művészt 92 éves korában New York állambeli otthonában érte a halál. News--Meghalt az 1963-as nagy angliai vonatrablást elkövető banda utolsó tagja ishttp://www.life.hu/news/20160130-meghalt-az-1963-as-nagy-angliai-vonatrablast-elkoveto-banda-utolso-tagja-is-douglas-gordon.htmlMeghalt az 1963-as nagy angliai vonatrablást elkövető banda utolsó tagja is, Douglas Gordon - adta hírül pénteken önkormányzat a dél-spanyolországi Mojácar városában, ahova a férfi azután költözött, hogy letöltötte börtönbüntetését Angliában. News--Gyász! Elhunyt Versényi László, a Nemzeti Színház örökös tagja http://www.life.hu/news/20160129-elhunyt-versenyi-laszlo-a-szomszedok-szinesze-szinkronizalt-nemzeti-szinhaz-orokos-tagja.html84 éves korában hunyt el Versényi László. A hírt a szinkron szakma Facebook-oldalán tette közzé. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.