Gyászhír! Elhunyt Némedi Mari színésznő, a Szomszédok Marikája

Forrás: Magyarszinkron.hu -
színésznő Némedi Mari Szomszédok
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
64 éves korában, hosszan tartó betegség után csütörtökön elhunyt Némedi Mari színésznő.

Hosszan tartó betegség után a mai napon elhunyt Némedi Mari színésznő - írják a művésznő közösségi oldalán.

Némedi Mari munka közben Forrás: Magyarszinkron.hu

Híresebb színházi szerepe volt például a Bolond lány Josefája", a Fekete gyémántok Evilája, a Többsincs királyfi Szélike ördögkirálylánya, a Koktél 6-kor titkárnője Szemes Marival, az Akik élni akarnak Párniséja és a nagy bravúr 20 évesen az öreg nagyszájú, cserfes cigányasszony, A Játék az időért főkápója, Csajkovszka, és még sorolhatnánk a sok színpadi szerepet.

Televíziós szerepei között legismertebb a Szomszédok undok közértes Marikája, valamint utolsó éveiben az Édes otthon című sorozat Margója.

Felejthetetlen szinkronszerepei

  • Két pasi meg egy kicsi - Berta,
  • Apáca show, -duci nővér- Mary Patric nővér,
  • Szerelem tengere - Lúz asszony,
  • Esmeralda - dadus,
  • Dallas -Bobby titkárnyője-, Sly
  • Hupikék törpikék- Bibircsók, azaz Agatha banya,
  • South Park - Vackor néni,
  • Fiúk a klubból - Debby
Veszélyben vagyunk? Rekordméretűre nyúlik az ózonlyukhttp://www.life.hu/news/20160211-eddig-nem-tapasztalt-mereture-nohet-tavaszra-az-ozonlyuk-vizsgaljak-milyen-hatasai-lesznek.htmlKorábban nem tapasztalt méretűre nőhet tavaszra az északi félteke feletti ózonlyuk, ami az itt élőknél márciusban és áprilisban jelentősen megnövelheti a bőrrák kialakulásának kockázatát. News--Elképesztő felfedezés! A lovak felismerik az emberi érzelmekethttp://www.life.hu/news/20160211-a-lovak-megkulonboztetik-a-merges-es-a-vidam-arcokat-brit-kutatas-felfedezes.htmlAz állatok meg tudják különböztetni az érzelmeket tükröző emberi arckifejezéseket: felismerik a mérges és a vidám arcokat - derült ki egy brit kutatásból. NewsOrigoVigyázott a kislányra a buszsofőr, amíg a szülők meg nem érkeztekhttp://www.life.hu/news/20160211-meghato-sorok-egy-edesanyatol-a-volanbusz-sofor-vigyazott-a-gyerekre.htmlPár nap alatt több ezren osztották meg annak az édesanyának a posztját, aki a közösségi oldalán szeretett volna köszönetet mondani, amiért nem hagyták magára a gyermekét. NewsA Sláger TV-hez igazol a 89.5 Music Fm műsorvezetője, Pordán Petrahttp://www.life.hu/news/20160211-pordan-petra-otthagyja-az-onindito-csapatat-musorvezeto-uj-utakon-folytatja-tovabb.htmlPordán Petra 2012-ben vezetett először rádióműsort a népszerű kereskedelmi csatornán, az utóbbi években pedig Bochkor Gáborral és István Dániellel dolgozott együtt az Önindítóban. News--Hosszú éjszakán van túl a 103 éves sajóvámosi asszonyhttp://www.life.hu/news/20160211-megtalaltak-a-103-eves-asszonyt-sajovamoson.htmlSzerencsére gyorsan, alig egy óra alatt megtalálták azt a 103 éves asszonyt, aki Sajóvámoson kedd éjszaka elkóborolt otthonából. NewsThinkstockTragédia! Hat tinédzser meghalt a franciaországi buszbalesetbenhttp://www.life.hu/news/20160211-hat-fiatal-meghalt-az-ujabb-franciaorszagi-buszbalesetben.htmlHat középiskolás meghalt, három ember pedig megsérült egy újabb buszbalesetben a nyugat-franciaországi Rochefort településnél csütörtök reggel. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.