tuberkulózis futball bakteriális fertőzés focista tbc
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bakteriális fertőzés miatt marad el a szombati MTK–Paks mérkőzés a labdarúgó-NB I-ben, mert a vendégcsapatból ketten megbetegedtek.

Elmarad az MTK Budapest-Paksi FC mérkőzés a labdarúgó OTP Bank Liga tavaszi rajtján. A szombati találkozót a paksiak kérésére halasztották el, mert két munkatársuknál bakteriális fertőzést állapítottak meg - írja az Origo.

Forrás: Thinkstock

„Az elmúlt napokban klubunk két munkatársánál bakteriális fertőzést diagnosztizáltak. Az esetleges további megbetegedések kiszűrése érdekében a klub összes dolgozója laborvizsgálaton vett, illetve vesz részt. Ezek eredményei azonban csak a jövő héten érkeznek meg" – írta közleményében a Paks.

Nagy a titkolózás a megbetegedésekkel kapcsolatosan, de elképzelhető, hogy tuberkulózis állhat a háttérben - olvasható a Nemzeti Sportban. Az orvosi vizsgálatoknak a jövő héten lesz eredménye, addig nem lehet tudni, hogy valóban TBC-ről van-e szó.

Jelenleg senki nem akar foglalkozni a Hosszú Katinka-üggyelhttp://www.life.hu/news/20160212-az-uszoszovetseg-a-magyar-olimpiai-bizottsagtol-varja-a-hosszu-katinka-ugy-megoldasat.htmlHosszú Katinka nem fog indulni a győri úszó országos bajnokságon, mivel nem akarja megszakítani az amerikai edzőtáborozását. Ezt a Magyar Olimpiai Bizottság közölte Kiss László szövetségi kapitánnyal.NewsMTI,Az esernyő legyen veled! Özönvízszerű eső lesz a hétvégénhttp://www.life.hu/news/20160212-hetvegen-tobb-helyen-nagy-mennyisegu-csapadek-hullhat-le-elsofoku-figyelmeztetes-van-ervenyben.htmlSem a borongós időtől, sem a csapadéktól nem szabadulunk meg még egy ideig. Ez a hétévége nem mindenhol kedvez majd a szabadtéri programoknak. News--Veszélyben vagyunk? Rekordméretűre nyúlik az ózonlyukhttp://www.life.hu/news/20160211-eddig-nem-tapasztalt-mereture-nohet-tavaszra-az-ozonlyuk-vizsgaljak-milyen-hatasai-lesznek.htmlKorábban nem tapasztalt méretűre nőhet tavaszra az északi félteke feletti ózonlyuk, ami az itt élőknél márciusban és áprilisban jelentősen megnövelheti a bőrrák kialakulásának kockázatát. News--Meghalt a magyar futball-legenda, Rudas Ferenchttp://www.life.hu/news/20160211-rudas-ferenc-valogatott-labdarugo-es-edzo-meghalt-94-eves-koraban.htmlGyászol a Ferencváros és a magyar futball: 94 éves korában elhunyt Rudas Ferenc, a Fradi örökös bajnoka. News--Fontos határidő jár le hétfőn: Ugye, nem felejtetted el?!http://www.life.hu/news/20160210-hetfoig-lehet-igenyeli-a-diakhitelt-aki-marciusban-szeretne-penzhez-jutni-igyekezzen.htmlFebruár 15-ig adhatja le hiteligénylési kérelmét az a hallgató, aki már márciusban diákhitelben szeretne részesülni. NewsThinkstockHihetetlen! Egy nő 18 métert zuhant, egy franciaágyban landolthttp://www.life.hu/news/20160210-egy-no-18-metert-zuhant-egy-franciaagyban-landolt.htmlIlyen még a mesékben is ritkán történik: egy manchesteri nő 18 métert zuhant, és egy franciaágyba pottyant. Szerencsésen, kisebb sérülésekkel megúszta. News

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.