Dráma! Egy teljes zenekar meghalt autóbalesetben

Forrás: Facebook/Viola Beach -
halál Viola Beach autóbaleset
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A BBC tájákoztatása szerint a brit Viola Beach nevű zenekat négy tagja és a menedzserük is életét vesztette a tragédiában.

Úgy tudni, a szörnyű baleset szombat hajnalban történt Södertälje településen, Svédországban. A fiatal zenészek és a menedzserük egy Nissan Qashqai típusú autóban utaztak, és egy hídon mentek át, amikor kocsijuk 25 métert zuhanva a csatornába esett.

Forrás: Facebook/Viola Beach

A jármű összes utasa a helyszínen életét vesztette. A baleset körülményeit még vizsgálják.

A tagok Kris Leonard, River Reeves, Tomas Lowe és Jack Dakin voltak. Pénteken egy svédországi fesztiválon léptek fel, szombaton pedig már az angliai Guildforban játszottak volna.

Nehéz döntések előtt áll Hosszú Katinka: Shane-nel választaniuk kellhttp://www.life.hu/news/20160213-hosszu-katinka-uszono-nehez-dontes-elott-all-milyen-szamban-usszon-rioban.html"Még nem véglegesek az olimpiai számaim, most már választanunk kell" - nyilatkozta Hosszú Katinka az M4 Sportnak Kecskeméten, ahol az Univer 24 órás úszóünnepén vett részt.News--Jogerősen elítélték a TV2 csaló jósát: Egy év börtönt kapotthttp://www.life.hu/news/20160213-borda-istvant-jogerosen-eliteltek-a-tv2-josat-csalas-buntetteben-talaltak-bunosnek.htmlEgy év börtönt kapott jogerősen Borda István, azaz Stephanus, az ismert tévés jós. Úgy tudni, a TV2 műsorából ismerte meg Bordát a nő, aki 2011-ben hárommillió forintot utalt át a férfinak. Megismerkedésüket kö­­vetően egy évvel ugyanis Ste­pha­nus közölte, amíg a családi örökségéről nem szedi le a rontást, az asszony nem is reménykedhet abban, hogy sikeres vállalkozásokba foghat. NewsOrigoHolttestet találtak Budapesten, a XIX. kerületbenhttp://www.life.hu/news/20160213-holttestet-talaltak-budapesten-a-xix-keruletben-kigyulladt-egy-mellekepulet.htmlEgy ember életét vesztette abban a tűzben, amely Budapesten, a XIX. kerületi Áchim András utcában keletkezett szombaton a hajnali órákban.News--Eltűnt! 11 éves kislányt keres a rendőrséghttp://www.life.hu/news/20160213-feher-mirellat-a-11-eves-kislanyt-egyelore-nem-talaljak-a-rendorok.htmlEgy 11 éves lány felkutatásához kéri a lakosság segítségét a Budapesti Rendőr-főkapitányság.NewsThinkstockGyászhír! Elhunyt Némedi Mari színésznő, a Szomszédok Marikájahttp://www.life.hu/news/20160211-meghalt-nemedi-mari-szineszno-a-szomszedok-marikaja.html64 éves korában, hosszan tartó betegség után csütörtökön elhunyt Némedi Mari színésznő. NewsOrigoÚjra visszatér a Dáridó Lagzi Lajcsivalhttp://www.life.hu/news/20160212-lagzi-lajcsi-nonapkor-ujra-szinpadra-all-a-zenesz-porgos-musorral-var-mindenkit.htmlAz énekes a jelek szerint nem tétlenkedik, és újra színpadra akar állni. Erre minden lehetősége meg is lesz, méghozzá egy különleges műsor keretében. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.