Pordán Petra: "Nem hinném, hogy Jakupcsek lenne az utódom"

Music Fm műsorvezető Pordán Petra Önindító műsor Jakupcsek Gabriella
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogyan arról korábban beszámoltunk: Pordán Petra már nem hallható a Music FM-en, a rajongók legnagyobb bánatára. Már most hiányzik neki a rádiózás, bár vannak dolgok, amik nem estek neki jól előző munkahelyén. 

A csinos műsorvezető a jövőben a Halló, Angyalok!, a Sláger TV új, interaktív kívánságműsorának háziasszonya lesz. Bár fáj a búcsú, néhány reakciót még ma sem tud hová tenni. Az Origónak nyilatkozott, és kendőzetlenül elmondta a véleményét.

Forrás: redlemon

"Rosszulesett, ahogy reggel a fiúk beszéltek rólam, ahelyett, hogy sok szerencsét kívántak volna, de nem akarok üzengetésekbe belemenni, elfogadtam ezeket a véleményeket. Leginkább az esett rosszul, amit a rádió vezérigazgatója nyilatkozott. Azt mondta, hogy egyébként is frissült volna a csapat, terveztek személyi változásokat, mert vannak kevésbé népszerű műsorvezetőik. Nem hiszem, hogy a népszerűség miatt kitettek volna a csapatból" - mondta Petra, aki szerint kevés az esély arra, hogy Jakupcsek Gabriella venné át az ő pozicióját.

"Nagyon tisztelem, és kiváló szakembernek tartom, de nem hiszem, hogy ő kerülne a helyemre. A Music FM zeneileg egyre inkább a fiatal korosztályt célozza meg, így szerintem végül nem ő lesz majd, akit választanak. Bár nem követem így az eseményeket, minden jót kívánok annak, aki megkapja ezt a munkát"

- tette hozzá a műsorvezető.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.