Gyászhír! Kínhalált halt egy magyar focista

halál futball focista Zsédely Róbert autóbaleset
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Zsédely Róbert győri focistát maga alá gyűrte az autója.

Borzalmas balesetet szenvedett egy fiatal győri labdarúgó Győrszentiván közelében. Autója kisodródott az útról, a vezető kizuhant a kocsijából, ami maga alá gyűrte. Egész éjjel - súlyosan sérülten - az autó alatt feküdt. A családtagjai keresték, de csak másnap reggel talált rá valaki. Zsédely Róbert a kórházban, műtét közben hunyt el - írja a Kisalföld.hu.

Forrás: Facebook/Győr Sharks

Prof. Oláh Attila, a Petz-kórház orvos igazgatója a lapnak elmondta, hogy a fiatalembert életveszélyes állapotban vették fel. Az intenzív osztályon először megkezdték a felmelegítését, hogy műtétre alkalmas legyen a szervezete. Az operáció el is kezdődött, műtét közben azonban a fiatalember szervezete feladta a harcot. Összeomlott a keringése, sokáig próbálták újraéleszteni. Sajnos sikertelenül. Szombaton délután Robit elveszítette a családja, szerelme, barátai, csapattársai.

Gyermeket vár a balesetben elhunyt magyar focista menyasszonya

Két nappal szerelme elvesztése után tudta meg a fiatal nő, hogy terhes. Zsédely Róbert különösen tragikus balesetben vesztette életét. Megtört kedvese számára reményt ad, hogy közös gyermeküket hordja a szíve alatt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.