Börtönbe került a 89 éves Repülős Gizi

Forrás: MTI/Kelemen Zoltán Gergely -
Repülős Gizi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Húsz nap elzárásra ítélték Repülős Gizit lopási kísérlet miatt. A büntetésbe beszámítják az előzetes fogvatartásban töltött időt is, ez azt jelenti, hogy még 5 napig marad börtönben a hajléktalan, többszörösen büntetett előéletű nő.

Repülős Gizi február 18-án besurrant egy sukorói családi házba, és az egyik szoba komódjában talált pénztárcából kivett 3500 forintot.

Amikor észrevették, azt állította, hogy bérelhető lakást keres, illetve vizet is kért.

A tulajdonosok rövid időre magára hagyták, ekkor a nő a pénzt bedobta a bejáratnál lévő hálószobába, és el akarta hagyni a házat, de a tulajdonos házastársa a rendőrök kiérkezéséig visszatartotta.

Repülős Gizi a bíróság előtt Forrás: MTI/Kelemen Zoltán Gergely

A Repülős Gizit legutóbb tavaly szeptemberben, egy hajdúszoboszlói lakásban érték tetten. Repülős Gizi egy 2012-es bírósági eljárás adatai szerint először 1953-ban került összeütközésbe a törvénnyel besurranásos lopás miatt,

az elmúlt évtizedekben több mint kétszáz bűncselekményt követett el, és legalább tizenkilenc alkalommal ítélték el.

Nevét onnan kapta, hogy az 1950-es években belföldi repülőjáratokkal utazott Budapestről vidékre lopni. Összesen több mint 17 évig ült börtönben.

Autósok, figyelem! Eltörölték az 5 perces szabálythttp://www.life.hu/news/20160304-megszunik-az-5-perces-szabaly-a-parkolasnal.htmlMegváltoztak a parkolási szabályok Budapesten. Eltörölték az 5 perces szabályt, azaz, hogy a parkolástól a jegyvásárlásig 5 perc állt a renelkezésünkre. Tehát ezentúl futni kell az automatáig, és imádkozni, nehogy megjelenjen az ellenőr. Ráadásul, ha ez mégis megtörténik, akkor sem mutathatjuk be az érvényes jegyünket utólag még az ügyfélszolgálaton sem. News--Végre beköszöntött a tavasz!http://www.life.hu/news/20160304-delutanra-kisuthet-a-nap.htmlPénteken napsütéses időre számíthatunk, bár a migrénnel küszködők lehet, hogy ennek nem örülnek majd annyira. Délutánra felszakadozhat a felhőzet, a hőmérséklet pedig 6 és 13 fok között alakul. News--Lefejezett egy négyéves kislányt a bedrogozott bébiszitterhttp://www.life.hu/news/20160303-az-orosz-no-levagta-a-negyeves-kislany-fejet-miutan-drogozott.htmlEgyre több virág gyűlik össze a moszkvai Oktyjabrszkoje polje metrómegállónál, ahol szerdán őrizetbe vettek egy nőt, aki közel egy órán keresztül lóbálta az általa megölt kislány fejét. NewsThinkstockFilmben szerepel a tévedésből megkoronázott szépségkirálynőhttp://www.life.hu/news/20160303-filmben-lathatjuk-viszont-a-tevedesbol-megkoronazott-szepsegkiralynot.htmlA tavalyi Miss Kolumbiáról, azaz Ariadna Gutiérrezről mindenkinek csak az jut eszébe, hogy véletlenül őt koronázták meg a Miss Universe döntőjében, eddig! Ariadna ugyanis filmszerepet kapott, és nem is akármilyen filmben. NewsOrigoElkészült a legjobb tejcsokik listája http://www.life.hu/news/20160301-megerkezett-a-tejcsokik-hivatalos-rangsora.htmlHurrá! Elkészült a legjobb csokik listája! A Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal magyar és külföldi csokoládékat tesztelt, és meglepő eredmények születtek. NewsThinkstockMagyari Béla űrhajós fia lezuhant egy kisgéppelhttp://www.life.hu/news/20160301-magyari-bela-urhajos-fia-lezuhant-egy-kisgeppel.htmlVasárnap délelőtt lezuhant egy kisrepülő Tatabánya térségében, a balesetben egy ember meghalt, egy másik súlyosan megsérült, róla úgy tudni, hogy Magyari Béla űrhajós fia. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.