Végre elvonulnak az esőfelhők: Szerdán egyre több helyen bújik elő a nap

Forrás: Thinkstock -
eső felhők időjárás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szépen lassan elbúcsúzhatunk az esős időtől, bár kedden még erősen felhős lesz az ég, és sok helyen csapadékra is lehet számítani, de a hét további részében érkezik a napsütéses idő.

Többnyire erősen felhős lesz az ég, de napközben szakadozottabbá válhat a felhőzet, és főleg az Alföld délkeleti részén lehet néhány órás napsütésre számítani – írja az Országos Meteorológiai Szolgálat.

Forrás: Thinkstock

Egyre kevesebb helyen várható csapadék, napközben már inkább csak a Tiszántúlon, az Északi-középhegység térségében és a nyugati határ mentén alakulhat ki kisebb eső, zápor, utóbbi területeken havas eső is lehet. A hét további részében fokozatosan felszakadozik a felhőzet, szerdán egyre több helyen bújhat elő pár órára a nap.

A Dunától nyugatra az északnyugati, keletre pedig a délnyugati szél élénkülhet meg időnként. A legmagasabb nappali hőmérséklet jellemzően 7 és 10 fok között alakul. Késő estére 2 és 6 fok közé hűl le a levegő.

Körözik Leonardo DiCaprio féltestvéréthttp://www.life.hu/news/20160307-korozik-leonardo-dicaprio-mostohatestveret.htmlÚgy tűnik, hogy Leonardo DiCaprio féltestvére, Adam Farrar a fekete bárány a családban. Míg testvére Oscar-díjat kapott, addig Adamet egy bűncselekmény miatt körözik. News--Brit tudósok felfedték Banksy kilététhttp://www.life.hu/news/20160305-brit-tudosok-rajottek-hogy-kicsoda-banksy.htmlA brit graffitiművész Banksy személyazonosságára eddig még nem derült fény, de egy londoni egyetem kutatói is beszálltak a találgatásba, ráadásul ők a sorozatgyilkosok lenyomozásához hasonló módszerrel eredtek Banksy nyomába. NewsOrigoLefejezett egy négyéves kislányt a bedrogozott bébiszitterhttp://www.life.hu/news/20160303-az-orosz-no-levagta-a-negyeves-kislany-fejet-miutan-drogozott.htmlEgyre több virág gyűlik össze a moszkvai Oktyjabrszkoje polje metrómegállónál, ahol szerdán őrizetbe vettek egy nőt, aki közel egy órán keresztül lóbálta az általa megölt kislány fejét. NewsThinkstockIdősek otthonába költözhetnek a kutyák Japánbanhttp://www.life.hu/news/20160303-idosek-otthona-nyilt-japanban-a-kutyaknak.htmlJapánban rohamosan megnövekedett a kutyáknak szánt idős otthonok száma. Ezek nagyjából hasonlítanak az ebeknek fenntartott menhelyekhez, azzal a különbséggel, hogy ide csak olyan négylábúak kerülhetnek, akik már matuzsálemi korba léptek. News--Balesetet szenvedett Erőss Pál, az MTV egykori szakértőjehttp://www.life.hu/news/20160302-balesetet-szenvedett-az-mtv-egykori-sztarja.htmlSürgősen vérre van szüksége Erőss Pálnak, az MTV-n futott Jogi esetek című műsor volt szakértőjének. A vércsoport- azonosság nem számít! News--Cukorbeteg gyerekrobotot fejlesztenek Angliábanhttp://www.life.hu/news/20160301-cukorbeteg-robotot-fejlesztenek-angliaban.htmlBrit szakemberek olyan roboton dolgoznak, ami a gyermekkori cukorbetegség tüneteit produkálja. A fejlesztés célja, hogy a fiatalok felismerjék a betegség tüneteit és azt, hogy miként lehet segíteni a diabéteszeseknek. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.