Feltörték Vivien gyilkosának Facebook-oldalát

Forrás: Thinkstock -
gyilkosság Facebook
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy magát Hackergirlnek nevező hacker szombaton feltörte Vivien gyilkosának, K. Bálintnak a közösségi oldalát, átállította a profilképét és üzent a fiú ismerőseinek.

A hacker kiírta a profilra Bálint telefonszámát és arra biztatta ismerőseit, adják át neki, ami a "szívükből szól". Majd a következő üzenetet tette közzé: "A Lány szüleinek őszinte részvétem, kérésre a Facebook profilt átadom".

Képünk illusztráció Forrás: Thinkstock

A Bors tárcsázta a megadott számot, az kettőt kicsöngött, majd az automata hangú rögzítőre kapcsolt.

Öngyilkos lett egy szombathelyi fiúhttp://www.life.hu/news/20160312-ongyilkos-lett-egy-szombathelyi-fiu.htmlA 18 éves fiatalember egy ház negyedik emeletéről ugrott ki. NewsThinkstockGyászol a Doktor Szöszi stábja: Meghalt Gyilkoshttp://www.life.hu/news/20160312-meghalt-a-doktor-szosziben-szereplo-csivava-gyilkos.htmlMaga Doktor Szöszi, azaz Reese Witherspoon jelentette be a szomorú hírt Instagram-oldalán. News--Elhunyt Kerényi József Kossuth-díjas építészhttp://www.life.hu/news/20160312-elhunyt-kerenyi-jozsef-kossuth-dijas-epitesz.htmlÉletének 77. évében elhunyt Kerényi József Ybl- és Kossuth-díjas építész, a Magyar Művészeti Akadémia (MMA) rendes tagja - közölte a köztestület pénteken az MTI-vel. A csütörtök éjjel elhunyt Kerényi Józsefet az MMA a saját halottjának tekinti, temetéséről később intézkednek. News--Öngyilkos lett Keith Emerson rockzenész, az Emerson, Lake & Palmer alapítójahttp://www.life.hu/news/20160312-ongyilkos-lett-keith-emerson-rockzenesz.htmlElhunyt Keith Emerson rockzenész, a legendás progresszív rock együttes, az Emerson, Lake & Palmer társalapítója. A 71 éves zenész a kaliforniai, Santa Monica-i rendőrség információi szerint fejbe lőtte magát. Holttestét barátnője, Mari Kawaguchi találta meg péntek reggel. NewsOrigoKiskorú gyermek megerőszakolása miatt keresnek egy férfithttp://www.life.hu/news/20160311-kiksoru-gyermek-megeroszakolasa-miatt-keresnek-egy-ferfit.htmlA rendelkezésre álló adatok szerint egy ismeretlen elkövető, 2016. március 5-én, Budapest XXI.kerületében található parkos területen egy kiskorú bántalmazott, majd szexuális erőszak bűntettét követte el sérelmére. News--A legszomorúbb kép, amelyet a világ legboldogabb helyén valaha készítettekhttp://www.life.hu/news/20160311-elkeszult-disneyland-legboldogtalanabb-es-legszomorubb-fenykepe.htmlDisneylandnek a világ legörömtelibb helyszínének kellene lennie. Ám nem mindenkinek. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.