Újabb megdöbbentő részletek derültek ki Natascha Kampusch fogva tartásáról

Natascha Kampusch elrablás titok
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A lány nevét a világon mindenki megismerte, miután 2006-ban kiszabadult rabságából. Peter Reichard újságíró könyvében újabb részleteket tárt fel a borzasztó esetről.

Natascha Kampusch esete mindenkit megrázott és megdöbbentett, hiszen 8 évnyi rabság után sikerült elmenekülnie az őrült fogva tartójától. 3096 nap című könyvében sok mindent leírt, most viszont még több részlet derült ki a fogságban töltött éveiről – írja a Die Welt.

Forrás: AFP

A lány 10 éves volt, amikor Wolfgang Priklopil elrabolta, és valamivel több mint 8 éven át tartotta fogva. Natascha sok mindent megosztott a könyvében, többek között azt is, hogy a férfinak nem volt tettestársa, amit most alátámaszt Peter Reichard újságíró is, aki viszont több megdöbbentő részletet is feltár. A teljes szégyenteljes igazság címmel megjelenő könyvében leírja, hogy Prikopil többször is megerőszakolta a lányt, noha erről Natascha nem beszélt. Ezenkívül rengetegszer videózta a lányt meztelenül.

Forrás: AFP

Ezek a felvételek nem gyerekpornófilmek voltak – írja Peter Reichard, aki látta ezeket a videókat, bár arról nem ír, hogyan jutott hozzájuk. Wolfgang Priklopil éheztette a lányt, meztelenül méregette a testét, és bár csont sovány volt, összeszidta, mert kövérnek tartotta. Különböző gyakorlatokat is végeztetett a lánnyal, guggolást vagy fejen állást, amit szintén felvett a perverz férfi, de még vécézés vagy takarítás közben is forgott a kamera.

Forrás: Northfoto/THE TIMES

Peter Reichard szerint borzalmas látvány volt mindez, Prikopil szadizmusa nem ismert határokat, ám az újságíró a részleteket meglehetősen tárgyilagosan tárja az olvasók elé hétfőn megjelenő könyvében.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.