A kilencedik hónapban is rúdtáncol Jill MacLean

rúdtánc terhesség magassarkú
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A profi táncos ugyan alakított a mozdulatsorokon, de sem a magassarkúról, sem a mozgásról nem mondott le terhessége alatt.

A nők szeretik szexinek érezni magukat, vallja Jill MacLean, aki nem volt hajlandó lemondani a dögös sarkakról és az öltözékekről sem várandóssága alatt. “Én így érzem magam vonzónak. Rendőrnek öltözve, nyolc centis sarkakkal vagy éppen spárgázva” - írta blogbejegyzésében a kismama, aki azért hozzátette, hogy csak akkor viselt ilyen cipőket, ha abszolút kényelmesnek érezte.

Forrás: Facebook/Cleo The Hurricane

Azt is hangsúlyozta, hogy komolyan veszi a terhességet, de ő inkább érzi esetlennek magát mezítláb, mint magassarkúban. Azért sem aggódik, hogy mi lesz, ha majd a születendő kisfia meglátja ezeket a felvételeket. “A terhesség nagyon fontos része az életemnek, nem is lehetne jobb módon megörökíteni ezeket a pillanatokat” - mondta a kismama, aki azt is elárulta, hogy majd akkor fogja megmutatni gyermekének a fotókat, ha az betöltötte a 21. életévét. A dögös képek mellett egy videót is készített Jill MacLean, aki a 9. hónapban is a cső körül tekergett.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.