Lagzi Lajcsi könyvet írt: „A kislányom fehérneműs fiókjaiban kutattak”

Forrás: MTI/Lakatos Péter -
Galambos Lajos könyv Elfújom az igazságot (könyv) Lagzi Lajcsi zenész
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A mulatós zenész őszintén, a saját szemszögéből meséli el a letartóztatásának körülményeit. Ír a házkutatásról és arról is, hogyan vezették el őt bilincsben. 

A Galambos család életében mindig is egy sötét nap lesz szeptember 22. Akkor végeztek otthonukban házkutatást, és akkor tartóztatták le Lajcsit és a feleségét is, gyermekeik szeme láttára.

Forrás: MTI/Lakatos Péter

A zenész az Elfújom az igazságot című könyvében meséli el ezeket az eseményeket. Leírja, miként érkeztek meg a rendőrök a házukhoz, hogyan vezették el őt bilincsben, és mi történt a házkutatás során, ahol már csak a gyermekeik voltak jelen. „Legalább 30 ember hatolt be. Két felnőtthöz és három gyerekhez! Azt hitték, hogy háborúba jönnek? Biztos vagyok benne, hogy a félelemkeltés volt a célja ennek az egésznek” - idézte a Blikk Lajcsi könyvének sorait.

Forrás: TV2

Ezután tartóztatták le őt és a feleségét, majd elszállították őket a székesfehérvári rendőrségre. A házkutatásról így csak a gyermekei meséltek neki, amit még így is gyomorforgatónak tart. „Hogy nevezzem azt, amikor a feleségem és a kislányom fehérneműs fiókjaiban kutatnak, s mindezt fotózzák és videózzák? A kislányom szekrényébe én nem nyúlok be, el lehet képzelni, hogy mit éreztem, amikor megtudtam, hogy idegen férfiak megtették. Mintha a végbelemen keresztül benyúltak volna a gyomromba, és megcsavarták volna” - írta Lajcsi.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.