Dudás Miklós edzőjét is megbüntetik a doppingvétség miatt

Forrás: PETER SZALMAS/Peter Szalmas -
Dudás Miklós vizsgálat dopping edző doppingvétség doppingbotrány Pál Zoltán kajak-kenu
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A magyar kajakos kettőtől négy évig terjedő eltiltásra számíthat, mindemellett pedig ezdőjének, Pál Zoltánnak is bűnhödnie kell a hírek szerint.

Mint a Life.hu megírta, Dudás Miklós magyar világbajnok kajakozó szervezetéből a napokban mutattak ki egy tiltott hormonkészítményt, ami miatt megbukott a doppingvizsgálaton.

Forrás: PETER SZALMAS/Peter Szalmas

Dudás, akinek nyilatkozatát ide kattintva olvashatod, a hírek szerint kettő, maximum négy évig terjedő eltiltásra számíthat, ám nem csupán őt büntetik meg: edzőjétől, Pál Zoltántól minden eddigi támogatást megvontak, miközben a magyar kajakozó felkészülésére szánt összeget is visszakövetelik a klubjától - írja a Bors.

A szövetségtől egész évben nem kapunk akkora támogatást, ami erre elegendő lenne. Egyébként sem értem, miért az egyesületet büntetik, amikor mi semmiről nem tehetünk.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.