Megvan Prince örököse? Ő örökölheti az elhunyt sztár millióit

Forrás: MTI/Mohai Balázs -
halál Prince vagyon millió örökös énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Két héttel a világhírű énekes halála után jelentkezett Prince állítólagos szerelemgyereke egy Los Angeles-i örökösöket felkutató cégnél.

A Heir Hunter nevű cég szerint az úriember abban kérte a segítségüket, hogy bizonyítsák vérszerinti rokonságát a nemrég elhunyt Prince-szel.

Forrás: MTI/Mohai Balázs

A HIV-fertőzött és drogfüggőséggel küzdő világsztár állítólag a nyolcvanas években találkozott a férfi édesanyjával, és most Amerikai közép-nyugati részén él.

Megvan Afrika szépe: ghánai lány nyerte a Miss Africa szépségversenythttp://www.life.hu/news/20160502-rebecca-asamoah-ghanai-lany-lett-miss-africa-az-elso-kontinentalis-szepsegversenyen.htmlA dentálhigiénikusként dolgozó 24 éves Rebecca Asamoah nyerte a Johannesburgban először megrendezett Miss Afrika kontinentális szépségversenyt. News--Íme, az utolsó kép Szipál Mártonrólhttp://www.life.hu/news/20160505-szipal-marton-fotomuvesz-utolso-fenykepe.htmlPosztós János fotós közösségi oldalán jelent meg a Szipál Mártonról készült utolsó fénykép. NewsOrigoCharlie Sheen javára döntött a bíróság exével szembenhttp://www.life.hu/news/20160429-charlie-sheen-szinesz-ideiglenes-tavoltartasi-vegzese-brett-rossi-ellen-megszunt.htmlA bíróság megszüntette Brett Rossi pornósztár ideiglenes távoltartási végzését a világhírű színész ellen. News--Baleset: gyalogost gázolt egy autó Budapestenhttp://www.life.hu/news/20160502-baleset-tortent-obudan-egy-gyalogost-elgazolt-egy-auto.htmlA III. kerületben, az óbudai Vihar és a Verőfény utca kereszteződésében egy gyalogost gázolt el egy személyautó. News--Madeleine-ügy: betörők rabolták el a 9 éve eltűnt kislánythttp://www.life.hu/news/20160428-madeleine-mccann-eltunt-kislanyt-betorok-rabolhattak-el-egy-uj-feltetelezes-szerint.htmlÚj fordulatot vehet a 2007-ben eltűnt Madeleine McCann ügye: a legújabb hírek szerint a kislány felébredt és megzavarta azokat a bűnözőket, akik betörtek a szülei nyaralójába. NewsOrigoMeghalt a britek kedvenc színésze, Barry Howardhttp://www.life.hu/news/20160429-barry-howard-brit-szinesz-meghalt.htmlA tévésztár 78 éves korában hunyt el vérrákban. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.