Bocuse d Or-szakácsverseny Széll Tamás főzés Magyarország gasztronómia Budapest szakácsverseny Gianni
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Javában zajlik a 2016-os Bocuse D'or szakácsverseny, amelynek európai döntőjét idén kis hazánkban rendezték meg. A Life.hu riportere ott volt a megmérettetésen, és kikérdezte a résztvevőket a magyar induló, Széll Tamás esélyeiről.

Debreczeni Zita párja, Gianni is ott volt a Bocue D'or szakácsversenyen, ahol a Life.hu riporterének elmondta: ismeri Széll Tamást, és szerinte a séf „száz százalékos döntős." Ám nem csupán az olasz származású étteremtulajdonos véleményezte Szél Tamás lehetőségeit: a teljes videót alább nézheted meg:

Emma Watson is érintett a világméretű offshore-botránybanhttp://www.life.hu/news/20160511-emma-watson-szineszno-erintett-a-vilagmeretu-offshore-botranyban-a-panama-papirok-szerint.htmlA napokban újabb adatok kerültek nyilvánosságra a Panama-papírokból, amelyek alapján kiderült, hogy a Harry Potterből megismert színésznő is offshore-ozott. Saját bevallása szerint azonban nem a pénz miatt csinálta. News--Áruba bocsátják Marilyn Monroe intim kincseithttp://www.life.hu/news/20160511-elarverezik-marilyn-monroe-szemelyes-targyait.htmlA 36 éves korában tragikusan elhunyt ikon rengeteg ékszert és különböző tárgyat hagyott hátra, amiket 54 évvel a halála után elárvereznek. News--Törőcsik Mari nem vár: meglátogatja Kulka Jánosthttp://www.life.hu/news/20160511-torocsik-mari-nem-var-ugy-erzi-itt-az-ideje-hogy-meglatogassa-kulka-janost.htmlA 80 éves Törőcsik Mari nem bírja tovább, állítólag úgy döntött, meglátogatja Kulka Jánost a kórházban. A színésznő arról is értesült, hogy lehet, hogy már a héten kiengedik Kulkát, ezért ha úgy adódik, akkor az otthonában keresi fel. News--"Ne ma drágám, nagyon fáj a fejem!" - Íme, a leggyakoribb kifogások a szex ellenhttp://www.life.hu/news/20160511-ime-a-leggyakoribb-kifogasok-ha-nincs-kedved-a-szexhez.htmlMindenkivel megesett már, hogy nem volt kedve szeretkezni, ugyanakkor a kedvesét sem akarta megbántani. Ilyenkor pedig képesek vagyunk a legbutább kifogásokat is kitalálni. Szóval itt az idő, hogy megismerjétek leggyakoribb szexstop-hazugságokat! News--Kínos! Elszólta magát II. Erzsébet királynőhttp://www.life.hu/news/20160511-erzsebet-kiralyno-elszolta-magat.htmlAz Egyesült Királyság uralkodónője "durvának" és "nyersnek" nevezte a kínaiakat egy kiszivárgott felvételen. News--Rendkívüli biztonsági intézkedésekkel kezdődik a cannes-i filmfesztiválhttp://www.life.hu/news/20160511-a-cannes-i-filmfesztival-rendkivuli-biztonsagi-intezkedesekkel-kezdodik.htmlA terrorfenyegetettség miatt rendkívüli biztonsági intézkedések közepette kezdődik meg szerdán a 69. cannes-i fesztivál. A hivatalos versenyprogram kilenctagú zsűrijében harminc év után ismét magyar filmes is helyet foglal, Nemes Jeles László, a Saul fia című Oscar-díjas film rendezőjének személyében. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.