Eltűnt egy 23 éves egyetemista fiú Veszprémből, Vesztergom Ádám

Forrás: Facebook/Eltűnt emberekért-megoszthatod -
rendőrség eltűnés Veszprém
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vesztergom Ádám május 11-én tűnt el Veszprémben. Eltűnését a rendőrségen bejelentették.

Az Eltűnt emberekért-megoszthatod Facebook-oldal szerint Ádám 175 cm magas, vékony testalkatú, és sötétbarna hajú. Eltűnésekor fekete széldzsekit és kék farmernadrágot viselt. Úgy tudni, minden reggel a 6:40-es busszal járt Berhidáról Veszprémbe, délután azonban édesanyjának küldött egy SMS-t, hogy aznap Veszprémben marad.

Vesztergom Ádám Forrás: Facebook/Eltűnt emberekért-megoszthatod

Telefonja viszont azóta is ki van kapcsolva, életjelet nem ad magáról.

"Kérjük, hogy aki az eltűnt személy jelenlegi tartózkodási helyével, vagy eltűnésének körülményeivel kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik,hívja a rendőrséget: a 107-es vagy 112-es központi segélyhívó telefonszámok a nap 24 órájában fogadják a bejelentők hívásait. Ingyenesen hívható a 06-80-555-111 „Telefontanú" zöld száma."

Rabtársai végezték ki a börtönben a gyermekét megölő anyáthttp://www.life.hu/news/20160516-rabtarsai-vegeztek-ki-a-bortonben-a-gyermeket-megolo-anyat.htmlA börtönben gyilkolták meg a rabtársai azt az anyát, aki korábban megölte a saját gyermekét.News--Elhunyt a Casablanca legendás színésznőjehttp://www.life.hu/news/20160515-elhunyt-a-casablanca-legendas-szinesznoje-madeleine-lebeau.htmlMadeleine Lebeau francia színésznő, a Casablanca utolsó élő szereplője 92 éves korában vesztette életét, adta hírül családja. NewsBotrány a börtönben! Seggrázással izgatta fel a kiéhezett rabokat az igazgatónőhttp://www.life.hu/news/20160515-botrany-a-bortonben-seggrazassal-izgatta-fel-a-kiehezett-rabokat-az-igazgatono.htmlClaudia Patricia Giraldo Ossa, a Villahermosa börtön igazgatója engedett a rabok kérésének és táncolt nekik egy kicsit. A seggrázás túl erotikusra sikeredett, a nő megütheti a bokáját. News--Nagykabát vagy szandál? Most már végre jobb idő lesz szerinted? http://www.life.hu/news/20160515-idojaras-majus-kozepen.htmlA következő napokban folytatódik a változékony, kissé hűvös idő. A leghidegebb órákban helyenként fagy is lehet, többfelé várható eső, zápor, a hét második felében viszont ismét több napsütésre, 20 Celsius-fok körüli melegre lehet készülni - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat vasárnap az MTI-hez eljuttatott, országos középtávú előrejelzéséből.News--46 évesen elhunyt Birtalan Balázs író, költő, melegaktivista és terapeuta, a Sorskönyv nélkül blog szerzője http://www.life.hu/news/20160515-46-evesen-elhunyt-birtalan-balazs-iro-kolto-melegaktivista-es-terapeuta-a-sorskonyv-nelkul-blog.htmlKorábban írtunk arról, hogy a három éve daganatos megbetegedéssel küzdő publicista tudatosan készült a halálra. Akkor ezekkel a megrendítő sorokkal búcsúzott az élettől. News--Pünkösdkor beindul a magyar - Izzanak a SZÉP-kártyákhttp://www.life.hu/news/20160515-negyszer-annyian-utaznak-el-pihenni-punkosdkor-mint-egy-atlagos-hosszu-hetvegen.htmlNégyszer annyian utaznak el pihenni pünkösdkor, mint egy átlagos hosszú hétvégén.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.