Eltűnt! Nagy erőkkel keresi a chicagói rendőrség Sinead O'Connort

Forrás: AFP/2011 Getty Images/Stephen Lovekin -
eltűnés énekesnő Sinead O Connor Sinead O'Connor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lapinformációk szerint nagy erőkkel keresi a chicagói rendőrség Sinead O'Connor ír énekesnőt, aki vasárnap kora délután óta nem adott hírt magáról, és egyelőre senki nem tudja, hol lehet. 

Úgy tudni, az énekesnő vasárnap délután egy óra magasságában kerékpározni indult chicagói otthonából, de nem került elő. Egy ismerőse hivatalosan is jelezte eltűnését, azóta keresik a rendőrök - tájékoztat a Rollingstone magazin.

Forrás: AFP/2011 Getty Images/Stephen Lovekin

A 49 éves énekesnő az elmúlt években többször is összeomlott, kábítószerproblémákkal is küzdött, és orvosi kezelés alatt állt. Facebook-oldalán többször fenyegetőzött azzal, hogy öngyilkos lesz - erről legutóbb itt írtunk.

A hatóságokat az aggasztja, hogy O'Connor nem jellegzetes kerékpáros ruhában indult útnak. Úgy hírlik, fekete télikabátot, bőrnadrágot viselt, és egy Írország feliratú pulóver volt rajta.

Sinead O'Connor szerint Arsenio Hall volt Prince dílerehttp://www.life.hu/drlife/20160503-sinead-o-connor-azzal-vadolja-arsenio-hallt-hogy-o-volt-prince-dilere.htmlA komikus, Arsenio Hall kemény üzenetet kapott Sinead O'Connor-tól, aki a Facebookon azzal vádolta meg Hall-t, hogy ő látta el drogokkal Prince-t és Eddie Murphy-t is. Dr. Life--„Meg akarok halni" – Sinead O'Connor újra posztolthttp://www.life.hu/drlife/20151202-sinead-o-connor-enekesno-ongyilkossagra-utalo-bejegyzest-tett-kozze-facebookjan.htmlÚjabb öngyilkossági kísérletre utaló szavakat tett közzé Facebook oldalán az énekesnő, aki korábban túladagolással próbált meg véget vetni az életének. Dr. LifeAFPÖngyilkos akart lenni Sinead O'Connor?http://www.life.hu/news/20151130-sinead-oconnor-enekesno-ongyilkos-akart-lenni-tuladagolta-a-gyogyszereit.htmlAz ír származású énekesnőt rendőrök mentették ki hotelszobájából, miután zavaros, öngyilkosságra utaló sorokat írt ki Facebook oldalára.News--Sinead O'Connort orvosok figyelik, miután öngyilkos akart lennihttp://www.origo.hu/kultura/quart/20151130-sinead-o-connor-ongyilkossag-kiserlet.htmlAz énekesnő úgy érzi, hogy teljesen elidegenedett a családtagjaitól. Orvosi kezelés alatt áll. Quart--Sinead O'Connor: "Várom a nagymamaságot"http://www.life.hu/csalad/20150423-sinead-o-connor-felig-ferfinek-erzem-magam.htmlSinead O'Connor kedd este teltházas koncertet adott Budapesten, majd smink nélkül állt az őt váró újságírók elé. Elárulta, idén nagymama lesz! CsaládAFPSinead O'Connor üdvözli a pápa lemondásáthttp://www.origo.hu/kultura/quart/20130213-sinead-oconnor-udvozli-xvi-benedek-papa-lemondasat.htmlA II. János Pál képét széttépő énekesnő szerint XVI. Benedek legnagyobb tette volt, hogy lemondott.Quart

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.