Hurrá! Jennifer Aniston terhes - Már a pocija is látható!

Forrás: AFP/Jason Merritt -
színésznő terhes Jennifer Aniston
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jennifer Aniston és férje, Justin Theroux már nagyon régóta szeretnének kisbabát, ezért szó esett az örökbefogadásról is, amire úgy tűnik nincs szükség, mivel a színésznő vágya teljesült: végre teherbe esett.

Jennifer Aniston és Justin Theroux alig több, mint fél éve házasodtak össze, és első dolguk a családalapítás volt. Ezért sem véletlen, hogy olyan hírek születtek, mint, hogy az örökbefogadáson gondolkodnak, ráadásul rögtön két babát is adoptálnának.

Forrás: AFP/Jason Merritt

Jennifer és Justin élete azonban mérföldkőhöz érkezett, az In Touch magazin címlapján a színésznő például már nagy pocakkal látható, ráadásul az egyik ismerőse is megerősítette a lapnak, hogy tényleg várandós.

"Ő és Justin boldogságban úsznak! Már évek óta gyereket akartak, bár az igaz, hogy pont a legrosszabb időszakában érkezett a jó hír. Jennifer nemrég vesztette el édesanyját, és Justinnal is vannak nézeteltéréseik. De ez a meglepetés végre örömöt hoz az életébe" - tette hozzá a forrás.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.