Az EB legizgalmasabb meccsét láttuk - Döntetlent játszott a portugálok ellen a magyar válogatott

Forrás: Origo -
magyar válogatott Európa Bajnokság futball Portugália Magyarország
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A magyar-portugál 3:3-as eredménnyel csapatunk veretlenül csoportelsőként jutott tovább. 

Izgalomban nem volt hiány a magyar-portugál EB-meccsen, amely Dzsudzsák Balázs és C. Ronaldo gólversenyébe torkollott. Többször is vezettünk, de a döntetlen pont elég ahhoz, hogy csoportelsőként jussunk tovább. Gyönyörű játékot láttunk, ma (is) van okunk az ünneplésre.

Forrás: Origo

Íme, 3 perverz kültéri játék csak gyerekeknekhttp://www.life.hu/news/20160622-ime-3-perverz-jatek-csak-gyerekeknek.htmlAz biztos, hogy ezzel az öt perverz kültéri játékkal ördögi tréfa áldozatai lettek az angyali gyerekek. Nézzétek csak! News--Egy magyar eb, Symba lett a világ egyik legjobb mentőkutyájahttp://www.life.hu/news/20160622-magyar-lett-a-vilag-egyik-legjobb-mentokutyaja.htmlSymba egyedüli magyar ebként teljesítette a kihívást, és ezzel a bolygó négy legjobb mentőkutyájából ő lett az egyik. NewsOrigoVilmos herceg nagyon csalódott volt a születésnapjánhttp://www.life.hu/news/20160621-vilmos-herceg-menetrendszerinti-jarattal-utazott-haza-a-foci-eb-rol.htmlVilmos herceg születésnapját a foci eb rontotta el. News--Ördögi tréfa, vagy tényleg a savval megvakított áldozata fotójával szelfizett a támadó?http://www.life.hu/news/20160621-a-savval-leontott-aldozata-fotojaval-szelfizett-a-tamado-vagy-megsem.htmlCarla Whitlock épp párjával volt, amikor két férfi minden ok nélkül arcon öntötte őt a maró hatású folyadékkal. A támadással a Midmore testvérpárt gyanúsítják, akik szeptember óta előzetesben vannak, azonban a múlt héten az egyikőjük Facebook-oldalára a jogos tulajdonos, vagy valaki más egy gusztustalan fotót posztolt. News--Marihuána ízű fagylaltot nyalhatunk Kispestenhttp://www.life.hu/news/20160621-marihuanaizu-fagylaltot-nyalhatunk-kispesten.htmlNem jár büntetés a kispesti cukrászda kendermagízű fagylaltjáért, mivel az alapanyagokból kivonták a THC-t. News--Sokkoló! Itt egy videó, ami után nem ülsz ittasan volán mögé http://www.life.hu/news/20160621-nem-ulsz-tobbi-ittasan-volan-moge-dermeszto-video-keszult-a-felelos-alkoholfogyasztasrol.htmlHatásos kisfilm készült a felelős alkoholfogyasztásról. A videó után valószínűleg sosem fog eszedbe jutni, hogy autóba ülj egy átmulatott éjszaka után. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.