Király Gábor könnyeivel küszködve búcsúzott az Eb-től: “Büszke vagyok arra, hogy itt lehettem”

Fotó: Polyák Attila - Origo -
nyilatkozat Belgium sírás könny Király Gábor Eb
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az egész magyar válogatottnak hatalmas élmény volt az Eb, ahogy a szurkolóknak is. Király Gábor, aki több bravúrt is bemutatott, és aki igazi példaképpé vált a bajnokság során könnyeivel küszködve adott nyilatkozatot.

Szépen játszott a magyar válogatott, de a belgák ellen nem sikerült érvényesíteni a helyzeteket. Ennek ellenére büszke lehet magára a csapat, köztük Király Gábor is, aki elcsukló hangon adott interjút az M4 Sportnak.

Fotó: Polyák Attila - Origo

"Lehetett látni, hogy ezen a mérkőzésen már nem voltunk annyira frissek, azért a lábunkban van a csoportmérkőzések küzdelme.

Sajnálom, hogy a végére nem voltunk kicsit okosabbak, kicsit jobban tarthattuk volna a labdát. Le a kalappal a csapat előtt, a szurkolók előtt, jó érzés volt itt lenni.Büszke vagyok arra, hogy itt lehettem az Európa-bajnokságon, a foci nagyszínpadán,

ennek a csapatnak a részese lehettem, egy kitűnő társaság, kitűnő szurkolókkal, egy szenzációs ország, ami mögöttünk állt. Hogy az első válogatott mérkőzésem utáni interjút folytassam: köszönjük a türelmet!" - mondta a kapus.

Király gábor nyilatkozatában erre a korábbi interjújára utalt:

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.