POKÉMON GO: Élő adásba sétált bele a pokémonra vadászó hírolvasó

Forrás: Facebook/Allison Kropff -
időjárás-jelentés Pokémon Go élő adás Pokémon
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Néhány nappal ezelőtt vált hivatalosan is elérhetővé Magyarországon a Pokémon Go, de a világ nagy részét már meghódította. Pillanatok alatt lett az egyik legnépszerűbb játék, olyannyira, hogy van, aki még élő adás közben is ezzel szórakozik.

Színesebbé tette az időjárás-jelentést a floridai WTSP 10 egyik munkatársa, Allison Kropff. A hölgy kihasználta a holtidőt műsor közben, és amíg kollégája az időjárást ecsetelte a nézőknek, ő le akart vadászni egy pokémont. Azt már észre sem vette, hogy mindehhez a forgó kamera előtt kellett elsétálnia igen mulatságos pillanatokat okozva.

Forrás: Facebook/Allison Kropff

A csatorna meteorológusa, Bobby Deskins nagyon meglepődött, de emellett rendkívül jót szórakozott is kollégáján, aki az élő adásba rondított bele, hogy megszerezzen egy lényt. A Pokémon Go elterjedése már sok furcsa vagy éppen vicces szituációt szült, Szebeni István a minap akadt ki a játék népszerűségén.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.