Itt a kép, amit már nagyon vártunk: Hosszú Katinka érmeivel mosolyog!

úszás riói olimpia Hosszú Katinka RioLife2016
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mint ismeretes, Hosszú Katinka ma hajnalban három aranyérme után egy ezüstöt is szerzett. Az úszónő persze egy kicsit sem csalódott, és büszkén posztol a szerzeményeivel.

"Micsoda hét!!! Köszönöm a szurkolást!!!" - írta ki nyilvános Facebook-oldalára Katinka, akit a saját familiája mellett Shane családja is elkísért Rióba.

"Négy éremnél nem bánkódhatom” - Hosszú Katinka így kommentálta ezüstérméthttp://www.life.hu/news/20160813-hosszu-katinka-uszono-ugy-kommentalta-ezustermet-hogy-negy-eremnel-nem-bankodhat.htmlHosszú Katinkának nem sikerült beállítania Keleti Ágnes rekordját a riói olimpián. A 200 hát döntőjében szinte végig vezetett, ám az utolsó métereken lehajrázta őt Maya Dirado, hat századdal nyert az amerikai úszó. A 27 éves magyar úszónő így is hihetetlen éremcsokorral, három arannyal és egy ezüsttel zárja brazíliai szereplését. News--Hosszú Katinka több mint 130 millió forint jutalmat kaphat az államtólhttp://www.life.hu/news/20160813-hosszu-katinka-tobb-mint-130-millio-forint-jutalmat-kaphat-az-allamtol-rio-utan.htmlAhogy arról a Life.hu beszámolt, Hosszú Katinka fantasztikus eredménnyel, három aranyéremmel és egy ezüsttel zárta a riói olimpiát. Csodaúszónk anyagilag is jól jár a sikerekkel, több mint 130 millió forint jutalmat kaphat az államtól.NewsOrigoHosszú Katinka három aranyérem után 200 háton ezüstérmet szerzetthttp://www.life.hu/news/20160813-hosszu-katinka-harom-aranyerem-utan-a-200-hat-ezusterme-utan-nyilatkozott.htmlCseppet sem bánja Hosszú Katinka, hogy kétszáz háton ezüstérmet szerzett a riói olimpián, mi több, ebből merít majd új motivációt. Mindent kiadott magából, még hányt is a futam után. News--"Köszönöm, hogy itt vagytok" - Közös szelfin a Hosszú és a Tusup családhttp://www.life.hu/csalad/20160813-hosszu-katinka-es-a-shane-tusup-csaladja-is-rioban-van-az-olimpian.htmlHosszú Katinka legutóbbi Facebook-bejegyzéséből kiderül, hogy nemcsak az ő, de Shane családja is kint van a párossal az olimpián, így mindenki együtt örülhet az úszónő sikerének Brazíliában. Család--Egy álom, két olimpiai aranyérem: Hosszú Katinka csodás fotót posztolt!http://www.life.hu/news/20160809-hosszu-katinka-uszono-csodas-fotot-posztolt-ket-aranyermevel.htmlKatinka, aki kénytelen volt visszalépni a 200 méter pillangótól, nem akármilyen képet tett közzé közösségi oldalán. News--Ne! Hosszú Katinka visszalépett a 200 méter pillangótólhttp://www.life.hu/news/20160809-rioi-olimpia-2016-hosszu-katinka-visszalepett-a-200-meter-pillangotol.htmlSajnos nem volt más választása. Továbbjutása esetén ugyanis a szerda hajnali programban 50 perccel az egyik legnehezebb szám, a 200 méter pillangó elődöntője után kellett volna a 200 méter vegyes fináléjában szerepelnie. NewsAFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.