Három férfi meztelenre vetkőztetett és megerőszakolt egy lányt Párizsban

Forrás: Dreamstime -
Párizs nemi erőszak Franciaország
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Meztelenre vetkőztetett és brutálisan megerőszakolt egy francia lányt három algériai férfi Párizsban, az Eiffel-toronynál. A három férfi kijelölt szálláshelye Németországban volt, éppen a menedékkérelmük elfogadására várnak hivatalosan, de átszöktek Franciaországba.

A múlt vasárnapi csoportos nemi erőszakról először a Le Parisien közölt részleteket. A 18 éves, vidéken élő lány összeveszett a szüleivel, utána pedig Párizsba utazott. A Facebookon ismerkedett meg az egyik későbbi erőszakolójával, aki piknikezni hívta az Eiffel-toronyhoz. Ott azonban két társával várta a lányt.

Illusztráció Forrás: Dreamstime

Levetkőztették, megkötözték, és mindhárman megerőszakolták.

Azt mondták neki, hogy ringyót csinálnak belőle, és megölik, ha nem engedelmeskedik nekik.

Még tartott a kegyetlen erőszak, amikor két arra kocogó kanadai turista megzavarta a támadókat, akik elmenekültek.

A fiatal lány kórházba került, a vallomása alapján egy külkerületi tömegszálláson megtalálták és elfogták a három támadót, akik tagadták az erőszakot. Azt állították, hogy 17 évesek és Tunéziából érkeztek, de kiderült, hogy valójában Algériából mentek Németországba menedékjogot kérni, és sokkal idősebbek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.