Teréz körúti robbantás videó felvétel merénylő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Újabb fénykép- és kamerafelvételeket tett közzé a Központi Nyomozó Főügyészség a Teréz körúti robbantóról. A rendőrség továbbra is a lakosság segítségét kéri az azonosításához, és egy, a helyszínen elhaladó kerékpáros jelentkezését is várják – írja az Origo.

A korábbiaknál sokkal jobb minőségű felvételt tett közzé az ügyészség a robbantóról. A férfit egy élelmiszerbolt kamerája vette fel, amint bevásárol szörnyű tette előtt. A videó nagyon jó minőségű, de a férfi arca így sem látható teljesen, a sapkája kitakarja a szemét. A videón kívül további képeket is közzétettek a merénylőről, amit az ügyészség honlapján lehet megnézni. Az itt található fotók közül az utolsón egy biciklis szerepel, aki éppen a robbantás előtt halad el a Teréz körúton. Az ő jelentkezését is várja a rendőrség.

A robbantó Forrás: Origo

Ha felismeri, tárcsázzon!

A nyomozó hatóság kéri, hogy aki a felvételeken látható férfit felismeri, személyével, illetve tartózkodási helyével kapcsolatban bármilyen információval rendelkezik, tegyen bejelentést a nap 24 órájában ingyenesen hívható 06/80-620-107 számon vagy a Telefontanú 06/80-555-111 zöldszámán. Bejelentést lehet tenni továbbá a 107, 112 központi segélyhívó számokon, illetve személyesen bármelyik rendőri szervnél. A bejelentő személyét bizalmasan kezelik.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.