Évekig kínozta gyermekét az anya: megégette, megverte, bezárta

Forrás: Thinkstock -
Chicago kínzás gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Legalább két évig különféle módszerekkel kínozta saját gyermekét a 24 éves anya. Az orvost is sokkolták a sérülések, amiket a gyermek testén felfedeztek. Azt mondta, ennyi sebesülést még soha nem látott egyszerre egy testen.

Az utcán, egy rendkívül forgalmas, többsávos út mellett egy járókelő talált rá a hétéves kisfiúra Chicagoban. Egy koszos pelenkán kívül nem viselt egyebet. Az illető azonnal értesítette a rendőrséget. A kisfiú borzalmas történeteket mesélt arról, hogyan élt ő, amit az orvosszakértő meg is erősített a gyermek testén lévő sérülések alapján. A doktor azt mondta, soha nem látott még ennyi sebet egyszerre egy emberi testen.

Képünk illusztráció Forrás: Thinkstock

Alultáplált volt, vérzett, a testén mindenhol zúzódások voltak. A gyermek elmondta, az anyja és annak barátja legalább két éve válogatott módszerekkel kínozzák őt. Egy szekrénybe zárva élt, csupán proteinturmixszal etették. Mosdóba sem mehetett ki, ököllel és baseballütővel is ütötték. Egy alkalommal pedig az anya barátja megégette a fiú péniszét egy hajsütővassal. A 24 éves Caroline Woods-ot azonnal letartóztatta a rendőrség, nem is védekezhet szabadlábon, mert a bíró szerint veszélyt jelent a társadalomra - írja a The Washington Post.

Apró péniszét akarta mutogatni a bíróságon a nemi erőszakkal vádolt férfihttp://www.life.hu/news/20161013-apro-peniszet-akarta-mutogatni-a-birosagon-a-nemi-eroszakkal-vadolt-ferfi-jacques-rouschop.htmlA bíró nem engedélyezte a vádlottnak, Jacques Rouschop-nak, hogy megmutassa péniszét mindenki előtt. A férfi ugyanis a nemi szerve méretére hivatkozott a perben. NewsOrigoEz már biztos: Oksana Neveselaya a világ legdögösebb matektanárjahttp://www.life.hu/news/20161013-oksana-neveselaya-feherorosz-matektanarno-nagyon-szexi.htmlA fehérorosz Oksana Neveselaya a világ legdögösebb matektanárja - ehhez kétség sem férhet. Amióta a diákjai feltöltötték a róla készült videót a netre, seperc alatt hihetetlen népszerűségre tett szert a csini tanárnéni. NewsOrigoÁllítják: prostituáltakat futtatott a TV2 sztárjahttp://www.life.hu/news/20161013-allitjak-prostitualtakat-futtatott-a-tv2-egykori-sztarja.htmlÁllítólag a TV2 egykori sztárja és egy a belvárosban, jómódban élő férfi prostituáltakat futtatott. Nyomozás indult a páros ellen, akik az egyik legnagyobb hazai kerítők lehetnek. News--Kiderült: hamis a felvétel, ami a 7 éve eltűnt lányról került előhttp://www.life.hu/news/20161013-kayla-berg-7-eve-eltunt-lanyrol-elokerult-video-hamis-semmi-koze-nincsen-az-esethez.htmlNéhány nappal ezelőtt került a hatóságok birtokába egy videó, amiről azt feltételezték, hogy egy 7 éve eltűnt lány szerepel rajta. A wisconsini rendőrség nyomozást indított az ügyben és kiderült, a felvételnek nincs köze az eltűnt Kayla Berghez. NewsOrigoVérfagyasztó: bohócnak öltözött pszichopata tartja rettegésben a városthttp://www.life.hu/news/20161013-bohocnak-oltozott-pszichopata-tartja-rettegesben-a-varost-texasban-hatalmas-kessel-maszkal-a-hazak.htmlHátborzongató videót osztott meg egy texasi háztulajdonos: a biztonsági kamerák felvételein látható, ahogy egy bohócnak öltözött őrült próbál betörni a lakásába, mindezt egy hatalmas késsel a kezében. NewsOrigo52 évesen elhunyt a híres színész: csak gépek tartották életbenhttp://www.life.hu/news/20161013-tommy-ford-hires-szinesz-52-evesen-elhunyt-komaba-esett-erelzarodas-utan.htmlA családjának kellett meghoznia azt a borzasztóan nehéz döntés, hogy lekapcsolják Tommy Fordot a gépekről, ugyanis már csak azok tartották életben a színészt, aki érelzáródás miatt esett kómába. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.