Élő adásban vallotta a férfi: megerőszakolta és megölte a 4 éves kislányt

Forrás: Youtube -
gyilkosság pedofil erőszak kislány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az egyik török tévéműsor, ami családi drámák feldolgozására specializálódott, egy négyéves kislány eltűnésének ügyét dolgozta fel. A felvétel közben megdöbbentő dolog történt.

Irmak Kupalnak, a 4 éves kislány október 14-én tűnt el. Többen azt gyanították, hogy a szomszédnak, Himmet Akturknak köze van az ügyhöz, ezért meghívták a tévéműsorba. Miutána a műsorvezető részletesen taglalta, hogy mi történt a gyermekkel, a szomszédot is alaposan kikérdezték, videókat mutogattak neki.

Himmet Akturk Forrás: Youtube

A férfi egyszer csak megtört, és bevallotta tettét. A rendőrök azonnal megjelentek a stúdióban, és élő adásban letartóztatták Akturkot. A férfi vallomást tett: megerőszakolta, majd megfojtotta a gyermeket. Testét egy zsákba tette, és kidobta egy kukába. A szemetet azonban nem szállították el másnap, ezért a gyermek kis testét egy közeli szőlősben elásta.

A férfiról az is kiderült, hogy már ült börtönben, mert az unokaöccsét is molesztálta - írja a Daily Mail.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.