A 4-es metrón késsel fenyegető fiúval tűnhetett el a 15 éves Csüllög Andrea

Forrás: Police.hu -
eltűnés 4-es metró kés Csüllög Andrea
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Október óta keresik a 15 éves Csüllög Andreát, aki a szülei szerint azzal a 21 éves Gál Dániellel tűnt el, aki szeptemberben késsel fenyegette meg a 4-es metró utasait. A férfi ellen elfogatóparancsot adott ki a rendőrség, a fiatal lány családja pedig borzasztóan fél.

Már több mint egy hónapja eltűnt Csüllög Andrea, a 15 éves budapesti lakos. A Life.hu is beszámolt arról, hogy a rendőrség eddig tett erőfeszítései a lány megtalálására eredménytelenek voltak, a szülei viszont tudni vélik, kivel lehet. Attól tartanak, hogy Gál Dániellel tűnt el a lányuk, vagyis azzal a férfival, aki szeptemberben a 4-es metró utasait késsel fenyegette, és aki ellen a rendőrség elfogatóparancsot adott ki november 14-én.

A 4-es metrón késsel fenyegető fiúval tűnhetett el a 15 éves Csüllög Andrea Forrás: Police.hu

"El sem tudják hinni, min megyünk most keresztül! Tiltottuk attól a fiútól, de hiába! Amikor utoljára láttam Andit, sejtettem, hogy valami nincs vele rendben.

Akárhol is vagy, kérünk, gyere haza hozzánk, ne higgy annak a fiúnak!"

mondta a Blikknek Andrea édesapja. Azért hiszik, hogy a lányuk azzal a fiúval tűnt el, mert november 8-án egy közös fotó került fel Andrea közösségi profiljára. A szülők azt sejtik, hogy a fiú használja lányuk oldalát, ezt a fiatalra nem jellemző kommentek és a családnak küldött trágár üzenetek alapján gondolják.

"Valakinél rejtekhelyre talált, hisz a kommenteket számítógépről, nem pedig mobilról írja.

Pár komment arra utal, hogy valóban a férfi ír Andrea nevében,

a kép, amelyet feltettek magukról, látszik, hogy szerkesztett, levágták a hátteret, hogy ne lehessen azonosítani a helyszínt. Az biztos, hogy a férfi már nem ismeretlen a rendőrség számára!" – mondta Sinka Vivien, az Együtt az Eltűnt Gyermekekért Alapítvány elnöke. Hozzátette, mindent megtesznek, hogy megtalálják a fiatal lányt. 1200 taxin lesz kint a fotója, ezenkívül szórakozóhelyeken és mozgó autós kivetítőn is lehet majd látni a lány arcát.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.