Volt feleségén állt bosszút, ezért gyilkolta meg közös kislányukat Darren Flux-Edmonds

Forrás: Dreamstime -
bosszú gyilkosság apa
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bosszúból ölte meg kislányát az apa, volt feleségének akart szenvedést okozni. A gyermek holttestére az ágyban fekve találtak rá, karjaiban két imádott kutyája volt. Az ebek szintén halottak voltak, ahogy az apa is. Borzalmas tette után ugyanis felakasztotta magát.

A kádban fojtotta meg 6 éves kislányát a 44 éves Darren Flux-Edmonds, aki így feleségén akart bosszút állni. Az egykori pár ugyanis 12 év házasság után elvált, és a nő új életet kezdett. A férfi nem tudta feldolgozni ezt a törést, depressziós lett és kezelésekre is járt. Az orvosa elárulta, Darren sokszor beszámolt neki rémálmairól, melyekben megölte volt feleségét és kislányát is. Biztosak voltak azonban benne, hogy nem fogja megtenni, hiszen nagyon szerette a gyermeket. Sajnos a tragédia mégis megtörtént.

Bosszúból gyilkolta meg saját kislányát az apa - Képünk illusztráció Forrás: Dreamstime

A szörnyűség előtt Darren üzent is a volt feleségének, aki miután elolvasta az SMS-t rögtön értesítette a rendőrséget, és ő maga is haza indult munkahelyéről. "Gratulálok! Te itt hagytál engem kisemmizve, én is itt hagylak téged, csak fájdalmas emlékekkel" - írta a férfi. Hiába sietett azonban a volt feleség és a hatóságok is, már nem tudták megakadályozni a gyilkosságot.

A kislány holttestére az ágyban fekve találtak rá, karjaiban pedig két imádott kutyája volt, akiket valószínűleg szintén az apa ölt meg.

Darren mindezek után felakasztotta magát, ám ő még élt, mikor rátaláltak. Azonnal kórházba szállították, de nem élte túl a sérüléseket. "A kislányom jelentette számomra az egész világot. Darren megölte őt és a kutyákat is. A világomnak vége. Semmim nem maradt, az egész életem Keziah volt" - mondta a gyászoló anya a Mirrornak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.