Letartóztatták a tinilányt, aki megerőszakolt egy férfit

Forrás: Saginaw County Sheriff's Office -
nemi erőszak börtön
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Késsel kényszerítette a férfit orális szexre a 17 éves lány. Életfogytig tartó büntetés is lehet belőle. 

A vád szerint a Saginaw Townshipből származó lány késsel fenyegetőzött, így kényszerítette szexre a nála 2 évvel idősebb áldozatát. Lestina Marie Smith először orális szexet követelt a 19 éves fiútól, később pedig szexuális aktusra is kényszerítette.

Lestina Marie Smith akár életfogytiglani börtönbüntetést is kaphat Forrás: Saginaw County Sheriff's Office

Január 11-én állították először bíróság elé Smitht, és ismertették az ellene felhozott vádakat. Ezek alapján akár életfogytig tartó börtönbüntetésre is számíthat – írta meg az MLive.

Pillanatnyilag előzetes letartóztatásban van, ahonnan még óvadék ellenében sem engedik ki, így ítéletét négy fal közé zárva kell kivárnia. Általában nem jellemző, hogy nők követnek el szexuális erőszakot, de nem Lestina az egyetlen durva nő a világban.

Meg lehet erőszakolni egy férfit?

Korábbi cikkünkben foglalkoztunk már a témával, hogy nőként meg lehet-e erőszakolni egy pasit. "Erőszakos közösülésről akkor beszélünk, amikor az kényszer hatására, vagy a másik akarata ellenére történik, akár azért, mert magatehetetlen. Egy férfi és egy nő esetében is van erre lehetőség" - mondta akkor a Life.hu szakértője. A témáról itt olvashatsz bővebben.
Tömegbe hajtott egy autó Melbourne-ben: hárman meghaltakhttp://www.life.hu/news/20170120-ausztraliaban-melbourneben-tomegbe-hajtott-egy-ferfi.htmlNagy sebességgel hajtott a tömegbe Melbourne-ben egy autó, a gázolásban 25 ember megsérült és hárman életüket vesztették, köztük egy kisgyermek. A rendőrség leszögezte, hogy nem terrortámadás történt. News--Borzasztó, amit Gábor Zsazsa férje a díva hamvaival csinálhttp://www.life.hu/news/20170120-ferje-bankba-vitte-gabor-zsazsa-hamvait.htmlFrédéric von Anhalt nem hagyta Gábor Zsazsa hamvait a sírhelyen, először a kandalló párkányán nyugodott az urna, de most azt beszélik, hogy bankba került. A férj továbbra is úgy véli, hogy azt csinál vele, amit akar. NewsOrigoMa lesz Klapka György temetése a Farkasréti temetőben http://www.life.hu/news/20170120-klapka-gyorgy-temetese-ma-lesz-a-farkasreti-temetoben.htmlKlapka Györgyöt a Farkasréti Temetőben helyezik örök nyugalomra, a ravatalozóban csak a család és a barátok lehetnek ott. Ez nem tetszik az Aranyember unokatestvérének: szerinte az egésznek nyilvánosnak kellene lennie, Klapka is így akarná.News--Döbbenetesen hideg hétvége jön: Mínusz 25 fok is lehethttp://www.life.hu/news/20170120-a-minusz-25-fokot-is-megkozelitheti-a-homerseklet.htmlÉjszaka az Alföldön (a Tiszántúl keleti felének kivételével), az Északi-középhegységben és a Dél-Dunántúlon sokfelé mínusz 15 Celsius-fok alá süllyedt a hőmérséklet. Az Északi-középhegységben több helyen mínusz 20, kisebb körzetekben mínusz 25 fok körül alakulhatnak a minimumok.News--Szelfiket tett közzé: Letartóztattak a iráni testépítőnőt http://www.life.hu/news/20170119-letartoztattak-a-szelfiket-keszito-irani-testepitot.htmlSzerette volna megmutatni izmos testét az iráni testépítőnő, de letartóztatás lett a vége. News--5 hónapos babáját árulta egy férfi: Autót akart vennihttp://www.life.hu/news/20170119-az-interneten-arusitotta-kisbabajat-egy-ferfi.htmlHihetetlen, de a férfi az interneten árusította saját gyermekét, hogy sürgősen pénzhez jusson. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.