Felakasztotta magát egy lány: A fürdőszobában találtak rá

Forrás: Facebook/HotHead Nikee -
öngyilkosság gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 14 éves tini kilátástalannak érezte az életét, ezért úgy döntött, öngyilkos lesz. Saját felakasztását élőben közvetítette a közösségi oldalán. 

A 14 éves Nakia Venant azért jelentkezett be a közösségi oldalára, hogy élő videót készítsen a saját öngyilkosságáról. A fiatal egyik barátja értesítette a hatóságokat, de mire kiérkeztek az örökbefogadó családhoz

a lány már menthetetlen volt.

Nakia Venant Forrás: Facebook/HotHead Nikee

Próbálták újraéleszteni, de nem sokkal később halottnak nyilvánították a kórházban.

A Miami-ban történt eset kapcsán a helyi hatóságok és a gyermekjóléti szervezetek is nyomoznak, egyelőre annyit tudunk, hogy feltétlezett öngyilkosságról van szó. - írta meg a Mirror.

A család barátai és ismerősei is értetlenül állnak a helyzet előtt, állításuk szerint semmilyen előjele nem volt annak, hogy a lány valamitől szenvedne.

"Nakiát egy okos, vidám, mindig mosolygós kislányként ismertük, aki tele volt élettel" - nyilatkozta a család egyik barátja, Gerta Telfort.

Sajnos egyre többször hallani mostanság ehhez hasonló tragédiákról: idén egy fiatal lány szintén élő videóban lett öngyilkos, mert szexuálisan zaklatták. Tavaly ősszel egy 22 éves fiú is élő közvetítésben lőtte magát mellkason, mert nem bírt feldolgozni egy szerelmi csalódást.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.