veronai buszbaleset
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Barátja kérésére ugrott be a buszt vezetni Zoltán, a veronai baleset egyik sofőrje, nyilatkozta megtörten felsége. A család abban reménykedik, a férfi életben van: a DNS-vizsgálat eredményére várnak. 

"Mindig tudtam, hogy aki autóbuszt vezet, az fél lábbal a sírban van. Ennek ellenére soha nem mondtam a férjemnek, hogy keressen kevésbé veszélyes foglalkozást, mert neki ez az élete" – nyilatkozta a buszbaleset egyik sofőrjének felesége Éva.

Forrás: MTI

"Indulás előtt Zolit mindig arra kértem, vigyázzon magára, ő pedig amint megérkezett és leparkolt, rögtön hívott. Franciaországban nyolc napig volt kint, naponta beszéltünk. Visszaindulás előtt is telefonált. Ez a járat nem a férjemé volt, ő csak beugrott Jani mellé váltótársnak. Mindketten vidám emberek, még a régi munkahelyükről ismerik egymást, gyakran összejárt a családunk. Szombaton kora reggel bekapcsoltam a tévét, így értesültem róla, hogy baleset érte a férjem buszát. Idős édesanyámmal sírva néztük a szörnyű képsorokat, és nem hittünk a szemünknek. Próbáltam hívni Zolit, de nem sikerült. Rosszat sejtettem" – idézte fel a Lokál kérdésére Éva, és azt is elmondta, férjének 25 év alatt soha nem volt balesete.

A család abban reménykedik, hogy Zoltán a veronai kórház intenzív osztályán fekvő két túlélő egyike, de ahhoz, hogy ez kiderüljön, DNS-vizsgálat szükséges.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.