A férfi megerőszakolta, majd egy tárnába dobta a kislányt

Forrás: Thinkstock -
gyilkosság halál kislány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az elkövetőt mindenki a család barátjának hitte, ám egy napon felajánlotta a kislányak, hogy elviszi egy körre a motorosszánján: soha többé nem látták élve. 

A gyilkos a buszmegállóban pillantotta meg a kislányt, és felajánlotta, hogy elviszi egy kicsit motorosszánozni, aztán hazafuvarozza. Evgeny Buharin a család barátja volt, akivel szó nélkül elengedték volna a szülők is Viktoriát, ezért a 12 éves gyermek nem érzékelhette a rá leselkedő veszélyt: igent mondott.

A 40 éves férfi Viktoria Reymert a saját házába vitte, amely egy orosz városban, Novokuznetskban található. Ezt követően a kislányt megerőszakolta, majd az élő gyermeket egy mély tárnába dobta.

Megerőszakolta, majd egy tárnába dobta a kislányt Forrás: Thinkstock

A helyiek szerint Evgeny nem csak a család barátja volt, hanem az elhunyt kislány édesapjának kollégája is, aki korábban

ugyanabban a bányász aknában veszítette életét, mint a lánya.

A férfit letartóztatták, zajlik a nyomozás. Evgeny azt állította, hogy véletlenül elütötte Viktóriát, és azért dobta az aknába, mert pánikba esett az apró holttest láttán. Az eddigi vizsgálatok alapján azonban kiderült, hogy a kislány még életben volt amikor bányászaknába került.

A zuhanás közben szerzett fej, nyak és mellkas sérülések miatt halt meg - írta meg a DailyMail.

Sajnos mostanság egyre több fiatal esik erőszak áldozatává, akik vagy az elkövető által veszítik életüket, vagy végeznek önmagukkal a feldolgozhatatlan trauma hatására.

Sokkoló videó: Halálba zuhant egy férfi (18+)http://www.life.hu/news/20170203-meghalt-a-sokvemeletet-zuhant-moszkvai-ferfi.htmlAz orosz férfi egy sokemeletes ház ablakának külső párkányán állt, amikor lábai megcsúsztak, és a mélybe zuhant. A moszkvai night club tulajdonosa belehalt a sérüléseibe. NewsThinkstockHolttestet találtak egy kigyulladt házban Túronyonhttp://www.life.hu/news/20170203-holttestet-talaltak-egy-kigyulladt-hazban-turonyon-baranya-megye.htmlHolttestet találtak a tűzoltók egy kigyulladt parasztházban a Baranyai megyei Túronyon - közölte az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság a honlapján péntek hajnalban. News--Veronai buszbaleset: Győrfi Pált is megviseltehttp://www.life.hu/news/20170202-gyorfi-palt-megviselte-a-veronai-baleset.htmlA tapasztalt mentőszóvivő ugyan sok mindenre fel van készülve, de ez a tragédia még őt is megrendítette. News--Füstölt a 3-as metró - A felszínre menekítették az utasokathttp://www.life.hu/news/20170202-fustolt-a-3-as-metro-a-corvin-negyednel.htmlPótlóbusz jár a 3-as metró helyett a Deák Ferenc tér és a Nagyvárad tér között csütörtök este - közölte a Budapesti Közlekedési Központ a Facebook-oldalán. A BKK közölte: járműhiba miatt van szükség a metró pótlására. News--Klapka csak Mary Zsuzsit és a pénzt imádta http://www.life.hu/news/20170202-klapka-gyorgy-egykori-bejaronoje-kitalalt.htmlAz "Aranyember" egykori bejárónője kiteregette a szennyest: szerinte Klapka György egyszerre volt lenyűgöző úriember és rideg üzletember is, akit a pénzen kívül csak Mary Zsuzsi érdekelt. News--Lányok százai menekülhetnek meg a körülmetéléstől egy babona miatt Kenyábanhttp://www.life.hu/news/20170201-lanyok-szazai-menekulhetnek-meg-a-korulmetelestol-egy-szambabona-miatt-kenyaban.htmlLányok százai menekülhetnek meg 2017-ben - és talán tartósan is - nemi szervük megcsonkolásától egy számbabona miatt Kenyában, mivel a kuria etnikum tagjai elátkozottnak, balszerencsét hozónak tartják a 7-es számot. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.