Az ország nagy részén sűrű ködre figyelmeztet a meteorológiai szolgálat

időjárás köd
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A tartós, sűrű köd miatt négy keleti megye kivételével az egész országra figyelmeztetést adott ki az Országos Meteorológiai Szolgálat vasárnap este.

Az MTI-hez eljuttatott veszélyjelzés szerint Budapestre, valamint Pest, Baranya, Bács-Kiskun, Csongrád, Fejér, Győr-Moson-Sopron, Heves, Jász-Nagykun-Szolnok, Komárom-Esztergom, Nógrád, Somogy, Tolna, Vas, Veszprém, Zala megyére is kiadták a figyelmeztetést köd veszélye miatt.
Éjszaka a Tiszántúl kivételével többfelé képződhet sűrű köd. A borult, ködös helyeken ónos szitálás, hószállingózás is kialakulhat.

Az előrejelzés szerint hétfőn napközben a köd feloszlik, hosszabb-rövidebb időre a nap is kisüt, a legtöbb napsütés délnyugaton valószínű. Késő délutántól észak felől növekszik, vastagszik a felhőzet, de estig nem várható csapadék. A legalacsonyabb hőmérséklet mínusz 5 és 0, a legmagasabb hőmérséklet plusz 5-11 Celsius-fok között várható.

Elhunyt Nagyezsda Olizarenko, volt szovjet világcsúcstartó futónőhttp://www.life.hu/news/20170219-elhunyt-nagyezsda-olizarenko-volt-szovjet-vilagcsucstarto-futo.htmlHatvanhárom éves korában elhunyt Nagyezsda Olizarenko, a női 800 méteres síkfutás korábbi világcsúcstartója. NewsTitokban temetik el Polcz Erikát, Szita Bence gyilkosáthttp://www.life.hu/news/20170219-titokban-temetik-el-polcz-erikat-szita-bence-gyilkosat.htmlPolcz Erika három hete halt meg a börtönben. Édesanyja hivatalosan is nyilatkozott arról, hogy ő akarja eltemetni a lányát – írja a Bors. A szertartást titokban rendezik meg. NewsMegtalálták a három fiút, akik a mórágyi erdőben tűntek elhttp://www.life.hu/news/20170219-megtalaltak-a-harom-fiut-akik-a-moragyi-erdoben-tuntek-el.htmlBátaszéken találták meg azt a három fiatalt, akik szombaton indultak el agancsot gyűjteni a mórágyi erdőbe. NewsKiderült, miért tűnt el a svéd hercegnő - Nyilatkozott a szóvivőhttp://www.life.hu/news/20170219-kiderult-miert-tunt-el-a-viktoria-sved-hercegno-nyilatkozott-a-szovivo.htmlDecember 20. óta nem mutatkozott a nyilvánosság előtt a svéd hercegnő, Victoria. Folyamatosak a találgatások a holléte felől, az udvar így kényszerítve érezte magát, hogy közleményt adjon ki. News--Eltűnt egy 11, egy 14 és és egy 18 éves fiú - Egy napja nem tudnak rólukhttp://www.life.hu/news/20170219-eltunt-egy-11-egy-14-es-es-egy-18-eves-fiu-moragy-tolna-megye.htmlA fiúk agancsot gyűjteni mentek a mórágyi erdőbe (Tolna megye) szombaton 11 óra körül és vasránap reggelig nem értek vissza.NewsPár másodperc alatt háromszor menekült meg a haláltól az édesanya és kisfiahttp://www.life.hu/news/20170218-par-masodperc-alatt-haromszor-menekult-meg-a-halaltol-az-edesanya-es-kisfia-kinaban.htmlBorzalmas baleset történt a kínai Csungking városában. A szörnyű esetet a térfigyelő kamerák rögzítették. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.