Leszbikus lányát erőszakolta meg az édesapa

Forrás: Thinkstock -
erőszak szexuális bántalmazás leszbikus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A férfi hihetetlen dühbe gurult, amikor megtudta, hogy a lánya leszbikus. Nemi erőszakkal akarta bizonyítani, hogy férfiakkal jobb a szex. 

Egy 54 éves férfit ítélt el a brit bíróság, mert kiderült, hogy megerőszakolta a 16 éves lányát.

Egy heves vita során a tinédzser elárulta, hogy nem teljesen biztos a nemi identitásában, majd bevallotta, hogy leszbikus.

Édesapja azért erőszakolta meg, mert a lány bevallotta, hogy leszbikus
Képünk illusztráció Forrás: Thinkstock

Az apa a hír hallatán csillapíthatatlan haragra gerjedt, és megerőszakolta a lányt, hogy megmutassa neki a férfiakkal való szexuális együttlét előnyeit. Azt nem tudni, hogy az ügy miként került a nyilvánosság elé, az azonban már biztos, hogy

az elkövetőt 21 év börtönbüntetésre ítélte a bíróság.

A férfi hirtelen felindulással magyarázta a történteket, de kiderült, hogy már korábban is zaklatta a gyermekeit, ez pedig súlyosbította az egyébként is komoly bűntettét – írta meg az Independent.

Minden nő leszbikus? Egy friss kutatás szerint igen!

A magukat heteroszexuálisnak valló nők egyaránt izgalomba jönnek a meztelen férfiakat és nőket ábrázoló videóktól is, míg a leszbikusok sokkal jobban vonzódnak a női formák iránt. Az Essexi Egyetem munkatársai úgy találták, hogy a heteró nőket igencsak felizgatja a női test látványa is, hiába nyilatkozták az érintettek, hogy csak a férfiak iránt érdeklődnek. Olvass tovább itt...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.