Meggyilkolták és felgyújtották a magyar házaspárt Belize-ben

Forrás: Dreamstime -
gyilkosság halál magyar
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy magyar házaspár összeégett holttestére találtak rá a rendőrök a közép-amerikai Belize-ben található kisvárosban, egy autóút mellett. Gyilkossági ügyben nyomoznak.

Állítólag üzleti ügyben járt a magyar házaspár a közép-amerikai Belize egyik városában, Placencia közelében. Összeégett holttestükre egy autóút mellett találtak rá, egy kiégett kisteherautóban. Valószínűleg az autó lámpaoszlopnak csapódott, de egyik összeégett áldozat sem a volánnál ült, ezért a rendőrök azt feltételezik, hogy a vezető elszökött.

Magyar pár holttestét találták meg - Képünk illusztráció Forrás: Dreamstime

A Bors azt írja, a jármű rendszámát leszerelték, ám azt így is sikerült kideríteniük a hatóságoknak, hogy a házaspárnak papíron semmi köze nem volt az autóhoz. Állítólag üzleti ügyben járt ott a magyar pár, a kisteherautó tulajdonosával és két másik emberrel volt ügyük. Őket keresi a rendőrség.

Justin Biebernek álcázta magát a tiniket zaklató férfihttp://www.life.hu/news/20170309-justin-biebernek-alcazta-magat-egy-bunozo.htmlVádat emeltek egy ausztrál férfi ellen, aki Justin Biebernek adta ki magát és tinédzsereket zaklatott az interneten. News--Elhunyt a Real Madrid egykori hátvédje, Juan Carlos Tourinohttp://www.life.hu/news/20170309-elhunyt-a-real-madrid-egykori-hatvedje.html72 évesen távozott az élők sorából Juan Carlos Tourino, aki egykor a Real Madrid hátvédje volt. Hasnyálmirigy-gyulladás vezetett a halálához. NewsThinkstockKilencosztályos iskola: átmeneti év lesz a plusz egy osztályhttp://www.life.hu/news/20170308-atmeneti-ev-lesz-a-kilencedik-evfolyam.htmlKilencosztályos iskolát terveznek bevezetni 2019-től. Kiderült, hogy a plusz egy évfolyamot az óvoda és az iskola közé ékelnék be, ami egy átmeneti évfolyam lesz. News--Veronai buszbaleset: kitüntették a mentés vezetőithttp://www.life.hu/news/20170308-veronaban-kituntettek-a-mentes-vezetoit.htmlKitüntetést kaptak azok, akik részt vettek a veronai buszbaleset után a mentésben, és az áldozatok megsegítésében. "Szavakkal megköszönni ilyen segítséget nem lehet" - mondta Szijjártó Péter, aki átadta az ezüst emlékplaketteket hősöknek. News--Teréz körúti robbantás: nyár elején emelhetnek vádathttp://www.life.hu/news/20170308-nyar-elejen-emelhetnek-vadat-a-terez-koruti-robbanto-ellen.htmlRészletes beismerő vallomást tett P. László, de még folytatják a kihallgatását, mivel sok a nyitott kérdés. Ezért sem lehet pontosan tudni, hogy mikor történik meg a vádemelés, de a robbantó ügyvédje szerint nyár elején lehet legkorábban. NewsOrigoTinilányt erőszakolt meg egy focista Pest megyében http://www.life.hu/news/20170308-keresik-a-focistat-aki-egy-fiatal-not-eroszakolt-meg.htmlA Pest megyei rendőrök az állampolgárok segítségét kérik az elkövető felkutatásához, aki egy 18. életévét be nem töltött fiatallal szemben követett el nemi erőszakot. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.