szexuális erőszak tinédzser édesapa
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy 42 éves ausztrál férfi erőszakolta meg tinédzserkorú lányának barátnőit, miután droggal és alkohollal kábította el őket. 

Azt pontosan nem tudni, hogy a középkorú férfi tinilánya hol volt akkor, mikor az eset megtörtént, így az sem derült ki egyelőre, hogy a barátnői miként kerültek a férfi hálószobájába. Az azonban nyilvánosságra került, hogy a brisbane-i férfi mindkét lánynak droggal kevert alkoholt adott, így tudta őket együttműködésre bírni.

A férfi mindent elismert, elítélte a bíróság Forrás: Dreamstime

Az idősebbik, 17 éves lány szerint közös megegyezés alapján jött létre a nemi aktus, ám a kisebbik, 14 éves áldozat szerint erőszakról volt szó. Az ő beszámolója szerint mindkettejüket az ágyára helyezte, majd megerőszakolta őket.

Természetesen bíróság elé került az ügy, ahol a vádlott ügyvédje igyekezett bizonyítani az apa ártatlanságát, ám a férfi váratlanul bevallotta a tettét. A Brisbane-i legfelsőbb bíróság ezek alapján bűnösnek találta a férfit. - írta meg a DailyMail.

Elképesztő! Pedofil bűnöző jutott be az X-Factor elődöntöjébe

Egy kislány megerőszakolása miatt keresték, közben pedig beénekelte magát az X-Factor elődöntőjébe a pedofil férfi. Olvass tovább itt...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.