Egy ártatlan Facebook-bejegyzés miatt öltek meg egy fiút

Facebook
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
2016. október 4-én a 27 éves Carl Gregory posztolt egy képet a Facebookra. Nem sokkal később megfojtották egy parkban. 

"Így lép túl a lányok többsége az expasiján" – fűzte hozzá az alábbi képhez Gregory, és ez lett a veszte.

A bejegyzéstől exe, Chloe Lemare berágott, és veszekedni kezdtek a Facebookon a fiúval. Chloe elmondta egy barátjának, hogy Carl lekurvázta, ezért a férfi, Christopher Pollard, barátjával, John Dicksonnal úgy döntött, hogy megfélemlíti a fiút. Dickson a verekedés hevében fojtogatni kezdte – az Asperger-szindrómában szenvedő – Gregoryt, aki meghalt.

Christopher Pollardot felmentették, a gyilkosságot elkövető Dickson ügyében várhatóan március 31-én hozza meg az ítéletet a bíróság.

Hajós András: "Hálás vagyok, hogy van agyam"http://www.life.hu/sztarok/20170330-dokumentarista-reality-kategoriaban-hajos-andras-musora-a-dalfutar-nyerte-a-televizios-ujsagirok.htmlDokumentarista reality kategóriában Hajós András műsora, a Dalfutár nyerte a Televíziós Újságírók Díját. TV + SztárokFotó: Marton Szilvia - OrigoNemcsák Károly-Darvasi Ilona: válásukról vallott a színésznőhttp://www.life.hu/sztarok/20170330-nemcsak-karoly-darvasi-ilona-valasukrol-vallott-a-szineszno.htmlAmikor felröppent a hír, hogy Nemcsák Károly és Darvas Ilona válnak, a színésznő a színházi faliújságon tisztázta a kollégáival házasságának válságát. Hogy miért? Így szerette volna elejét venni a pletykáknak. Akkor derült ki az is, hogy már másfél éve különélnek, mindketten új életet alakítottak ki. A színészpár azonban papíron még mindig együtt van. TV + SztárokMTIDíjat kapott Gundel Takács Gábor - Ez az új munkája az Origónálhttp://www.life.hu/sztarok/20170330-dijat-kapott-gundel-takacs-gabor-az-origo-munkatarsa.htmlGundel Takács Gábor az Origó munkatársaként, de egy korábbi műsoráért, a maradj Talpon!-ért kapott díjat. TV + Sztárok--Sarka Kata mellei megnőttek? Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20170330-sarka-kata-mellei-megnottek.htmlEgy olyan fotót tett fel a Facebookra Sarka Kata, amelyen jóval nagyobbnak látszanak a mellei, mint általában, így aztán azonnal el is kezdődtek a találgatások: plasztikáztatott volna? TV + Sztárok--Nyugdíjáról vallott Nagy Feróhttp://www.life.hu/sztarok/20170330-nyugdijarol-vallott-nagy-fero-zenesz.htmlNagy Feró 42 ezres nyugdíjat kap, ha nem koncertezne, ebből az összegből kellene gazdálkodnia. Az énekest felháborítja, hogy mennyire nincsenek megbecsülve itthon a művészek. A zenész csalódott volt, amikor megtudta, hogy 35 év munkaviszony után ennyi nyugdíjra számíthat. TV + SztárokFotó: Mudra László - OrigoWoman of the year 2017 - Íme, a díjazottakhttp://www.life.hu/sztarok/20170323-woman-of-the-year-2017-glamour-gala-dijazottjai.htmlCsütörtök este újra átadták a Glamour-díjakat. A Woman of the year 2017-es díjazottjai ők lettek. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.