Bene Krisztián, a lúgos orvos konyhásként dolgozik a börtönben

Fotó: Mudra László - Origo -
konyha Bene Krisztián lúgos orvos
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A lúgos orvosként emlegetett Bene Krisztián előzetes letartóztatásba került, melyet a Fővárosi Büntetés-végrehajtási Intézetben tölt. Sajtóértesülések szerint már munkát is kapott ott: konyhásként a rabtársainak oszt ételt.

Bene Krisztián volt kórházigazgatót azzal vádolják, hogy megtámadta és leöntötte lúggal volt szerelme nemi szervét. Az orvost 9 év fegyházbüntetésre ítélték másodfokon, de az ügy még nem zárult le. A vádlott jelenleg a Fővárosi Büntetés-végrehajtási Intézetben tölti előzetesét. Annak idején önként vonult be a rendőrségre, amikor elrendelték letartóztatását, ezután egy elbeszélgetésen vett részt.

Bene Krisztián,a lúgos támadással vádolt orvos a konyhán dolgozik Fotó: Mudra László - Origo

Ott megállapították, hogy nem önveszélyes, nem omlott össze, inkább abban bízik, hogy harmadfokon kedvező ítélet születik az ügyében. A börtönben már munkát is kapott, a Bors információi szerint jelenleg

konyhásként dolgozik és rabtársai ételét osztja.

Az is kiderült, hogy három emberrel osztozik egy hat fős cellán, és bár ő a vád szerint elkövetett bűncselekmény alapján magas kockázati kategóriába tartozik, eddig nem volt probléma a magatartásával.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.