Eltűnt egy angol férfi Budapesten

Forrás: manchestereveningnews.co.uk -
férfi eltűnt angol legénybúcsú
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 24 éves Sam Clancy egy 22 fős társasággal, legénybúcsúra érkezett Budapestre. Alig pár óra múlva elkeveredett a barátaitól, és azóta sem tudnak róla semmit - írta a brit Manchester Evening News.

A lap szerint a férfit a Morrisons 2-nél látták beülni egy taxiba pénteken este 10 óra körül. A barátai szombaton este kezdték keresni, körbetelefonáltk a kórházakat, és a rendőrséget is értesítették. Clancy egy farmert és egy pólót viselt, az útlevele nem volt nála. Telefonján sem eléhető, csak a hangposta jelentkezik. A férfi apja és a menyasszonya Budapestre utazik, hogy segítsenek a keresésben.

Eltűnt egy angol férfi Budapesten - Sam Clancy Forrás: manchestereveningnews.co.uk

A brit lapnak Sam Clancy testvére, Matthew nyilatkozott. Elmondta, hogy egyáltalán nem vall a testvérére, hogy eltűnjön, nem hagyná, hogy a családja halálra aggódja magát. Panaszkodott a magyar rendőrségre, szerinte nem voltak segítőkészek, de már a brit rendőrség is foglalkozik az ügyükkel, így bíznak az előrelépésben.

A pályán halt meg a 15 éves focistahttp://www.life.hu/news/20170501-a-palyan-halt-meg-a-15-eves-focista-szivrohamot-kapott.htmlMeccs közben lett rosszul a 15 éves focista, Ben Walker. A fiú összeesett és meghalt, valószínűleg szívroham végzett vele.NewsThinkstockSétahajó ütközött a Hajógyári szigetnekhttp://www.life.hu/news/20170501-setahajo-utkozott-a-hajogyari-szigetnek-vasarnap-este.htmlA Budapesti Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába érkezett bejelentés, hogy 2017. április 30-án 20 óra körül egy utasokat szállító sétahajó orral a partnak ütközött a Duna jobb partjánál, a Hajógyári szigetnél.NewsOrigoMeghalt a világ legidősebb embere - 146 éves volthttp://www.life.hu/news/20170501-meghalt-a-vilag-legidosebb-embere-146-eves-volt.htmlElhunyt az az indonéz férfi, aki anyakönyve szerint 146 éves volt, és ő lehetett a világ legidősebb embere - adta hírül hétfőn a BBC. News--Megkéseltek egy férfit Budapestenhttp://www.life.hu/news/20170501-megkeseltek-egy-ferfit-a-fovarosban.htmlA férfi életveszélyes sérülést szenvedett.NewsKigyulladt egy gyerekeket szállító busz az M3-asonhttp://www.life.hu/news/20170501-kigyulladt-egy-gyerekeket-szallito-busz-az-m3-as-autopalyan.htmlA busz Mezőkövesd és Mezőkeresztes között gyulladt ki, a 130. kilométernél. News--23 évvel ezelőtt, ezen a napon halt meg Ayrton Sennahttp://www.life.hu/news/20170501-ayrton-senna-23-eve-halt-meg.html1960. március 21-én született, így még mindig csak 57 éves lenne Ayrton Senna. A háromszoros Formula-1-es világbajnoknak nagyon korán, 34 évesen kellett távoznia az élők sorából. Május elsején őrá emlékezünk. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.