Újabb infók kerültek napvilágra a reptéri buszról

Forrás: Facebook/ BKK - Budapesti Közlekedési Központ -
reptéri busz busz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mindenki lázasan várja az új reptéri buszt, ami elvileg júliusban fog először útjára indulni. Friss részletek derültek ki a járatról. 

Új buszjáratot indít a BKK, amely a Deák térről fog indulni, és a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtérre szállítja majd az utasokat. A hírek szerint a busz július 8-án fog először az új útvonalon közlekedni, és elvileg a 100E sorszámot kapja majd.

Új járatot indít a BKK a Deák Ferenc tér és Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér között Forrás: Facebook/ BKK - Budapesti Közlekedési Központ

A BKK-tól megtudtuk, hogy a busz a hét mindennapján, 30 percenként fog közlekedni, de nem csak a FINA (vizes vébé) alatt, hanem amíg kereslet van rá. 900 Ft-ért lehet majd rá jegyet vásárolni a buszokra, amik mindössze 2 éves, tavaly vásárolt gépjárművek.

A Budapestre érkező repülőjáratok utasai a repülőtérről utoljára az éjjel fél 1-kor induló 100E autóbusszal még könnyen elérik a belvárost - írta meg a BKK.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.