Több megyére is riasztást adtak ki a hőség miatt

Forrás: Phobia Wiki -
időjárás hőség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A hétvégi sok csapadék után újból itt a kánikula: több megyére is figyelmeztetést adtak ki a hőség miatt. 

Szinte az egész országra riasztást adott ki az Országos Meteorológiai Szolgálat. Nem meglepő, hiszen a mai napra különös forróságra van kilátás, helyenként jóval 30 fok feletti hőmérséklettel.

További kánikulára kell készülnünk
Képünk illusztráció Forrás: Phobia Wiki

Budapestre és Pest megyére, illetve Baranya, Fejér, Győr-Moson-Sopron, Hajdú-Bihar, Heves, Jász-Nagykun-Szolnok, Komárom-Esztergom, Somogy, Szabolcs-Szatmár-Bereg, Tolna, Veszprém és Zala megyére elsőfokú figyelmeztetést adtak ki, míg Bács-Kiskun, Békés és Csongrád megyére pedig másodfokú riasztás van érvényben a szerdai napon - tette közzé a Met.hu

Az országos középhőmérséklet 25-27 fok, de több megyében is elérheti a 31-37 fok körüli értékeket is. A jelenlegi előrejelzések szerint a holnapi időjárás is hasonlóan fog alakulni.

Meztelenül, egy csónakházban találtak rá az eltűnt magyar nőrehttp://www.life.hu/news/20170809-meztelenul-kerult-elo-ausztriaban-az-eltuntnek-hitt-magyar-no.htmlHárom hétig keresték eltűntként Ausztriában a 29 éves magyar lányt. Végül múlt hét pénteken meztelenül került elő egy csónakházból. Semmire sem emlékszik.News--Erdőtűz pusztít Olaszországban http://www.life.hu/news/20170808-erdotuz-miatt-vesztette-eletet-harom-ember.htmlA nyár csupa móka és kacagás, de a szárazság és a forróság könnyedén katasztrófát okozhat. Ez történt most Olaszországban is. News--9 éves kisfiú jelentkezett a NASA állására: választ is kapotthttp://www.life.hu/news/20170808-9-eves-kisfiu-jelentkezett-a-nasa-allasara.htmlBolygóvédelmi felügyelőt keres a NASA, egy kilencéves kisfiú pedig úgy érezte, nincs is nála erre alkalmasabb személy, így aztán jelentkezett egy kézzel írt levéllel, és a legnagyobb meglepetésre választ is kapott. News--Nyilatkozott a kánikulában elhunyt magyar játékvezető, K. Lajos lányahttp://www.life.hu/news/20170808-nyilatkozott-az-elhunyt-magyar-jatekvezeto-lanya.html40 fokos kánikulában végezte a fizikai tesztet a magyar jétlkvezető, Komlósi Lajos, de a célba nem ért be. Összeesett, és elhunyt. A lánya elárulta, ő figyelmeztette apját a veszélyre. News--Chloe Ayling, a bedrogozott modell nyilatkozott az elrablásáról (18+)http://www.life.hu/news/20170808-chloe-ayling-a-bedrogozott-modell-nyilatkozott-az-elrablasarol.htmlA 20 éves modellt bedrogozták, elrabolták és megpróbálták eladni szexrabszolgának. Miután azonban rájöttek, hogy gyereke van, elengedték. Chloe Ayling nyilatkozott az átélt borzalmakról, elmondta, hogyan rabolták el őt. NewsOrigoCsaknem ötven lakóházban tett kárt a zivatarhttp://www.life.hu/news/20170807-otven-lakohazban-tett-kart-a-zivatar-oroshaza.htmlVasárnap délutántól hétfő reggelig országszerte csaknem ötven lakóház sérült meg a viharban, több mint kétszáz tűzoltói beavatkozásra volt szükség - közölte Mukics Dániel, az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság helyettes szóvivője az MTI-vel.NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.